Learning Lunch

The Sourcing Toolbox

  • Gratis
  • 27 oktober 2023
  • van 12.30u tot 13.00u
LL_soucingtoolbox

Ontdek de Beste Tools om Top Talent te Vinden.

Gratis kennis tijdens je lunch op 27 oktober 2023 van 12.30u tot 13.00u

Als recruiter is het vinden van top talent een van de belangrijkste doelen in je werk. Duh-u. 🤓 Maar met de toenemende concurrentie die constant in je nek hijgt en de vele beschikbare platformen en technologieën die sneller als het licht voorbijflitsen, kan het een uitdaging zijn om de juiste tools te vinden. 

Tools die je wel kunnen helpen bij het vinden van de beste kandidaten. En vooral: Tools die jouw leven makkelijker maken. ✌🏼

Omdat jij niet hele dagen kan vullen met het onderzoeken van al die nieuwe tools, organiseerden wij deze topper van een Learning Lunch “The Sourcing Toolbox”Tijdens deze sessie zullen we de beste tools en technieken verkennen die je kunnen ondersteunen bij jouw dagdagelijkse werk.

Wim Dammans, sourcing expert, zal je meenemen door de wondere wereld van de recruitment tools. De nieuwste en vooral de meest effectieve sourcing-tools die beschikbaar zijn, komen zomaar voorgesteld tijdens jouw lunch.

What’s not to like? 🤗

Mis deze kans niet om jouw toolbox uit te breiden en je sourcing skills te verbeteren!
Schrijf je nu in via het formulier om deel te nemen aan een nieuwe knaller van een Learning Lunch.

Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Bereid je voor om de beste tools te ontdekken en jouw vermogen om top talent te vinden te vergroten.

We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen met een lekker bakkie koffie dabei. 🤗

Vul hier je gegevens in om je inschrijving te voltooien

LL inschrijvingsformulier

Een hapklaar brokje recruitment kennis speciaal voor jou, tijdens je lunch. Gezellig bijleren op een krachtige en praktische manier.

En bovenal: helemaal gratis en voor niets!

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.