Learning Lunch

Top skills voor een IT-recruiter

  • Gratis

Jammer, deze heb je gemist. Geen probleem je kan hem herbekijken.

Top skills voor een IT-recruiter

Er is veel vraag naar IT-recruiters en de mogelijkheden in de sector nemen toe. Krijg een concurrentievoordeel met deze vijf essentiële IT-recruitment vaardigheden.

Rekruteren is één ding. IT -recruitment, dat is iets anders. Neem het van mij aan. Ik (Patricia) was al jaren (ja, jaren) aan de slag als recruiter tot ik in 2018 de kans kreeg om de reorganisatie van de IT afdeling bij De Lijn mee uit te werken (vanuit Talent Acquisition).

Niet alleen moest ik me een hele andere wereld eigen maken tegen de snelheid van het licht (vandaar mijn verslaving aan ????-emoji), ik moest ook nog eens leren werken met deze voor mij helemaal nieuwe niche.

IT’ers zijn uniek. Ze zijn een heel stuk voor op de wereld, hebben een eigen lingo en zijn vaak niet super geïnteresseerd in flashy emoji’s (lap daar ging mijn strategie).

  • Hoe werk je je in, in de wondere wereld van IT als recruiter?
  • Welke skills zijn van cruciaal belang als je succesvol wil zijn als IT- recruiter?

Dit is allemaal aan bod gekomen tijdens deze Learning lunch. Vul het formulier in om hem te ontvangen in je mailbox.

Vul hier je gegevens in om de opname van deze learning lunch te ontvangen in je mailbox

LL opnameformulier

Een hapklaar brokje recruitment kennis speciaal voor jou, tijdens je lunch. Gezellig bijleren op een krachtige en praktische manier.

En bovenal: helemaal gratis en voor niets!

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.