Learning Lunch

WhatsApp & recruitment

  • Gratis
  • 24 november 2023
  • van 12.30u tot 13.00u
LL_whatsappenrekruteren

Versterk je Wervingsstrategie met deze Innovatieve Technologie

Gratis kennis tijdens je lunch op 24 november 2023 van 12.30u tot 13.00u

Ik zeg wel eens graag dat recruiters sneller als het licht zijn. ⚡️
Maar helaas, klanten of kandidaten zijn dat niet altijd (sorry not sorry ✌🏼)

Dus ik ben al jaren op zoek naar een tool of methode om de reactiesnelheid de hoogte in te jagen. En dat niet alleen. Ook de verbinding, het meer informele karakter en de candidate experience kunnen wat mij betreft nog een duwtje in de rug gebruiken. 🧐

Dus zo kwam ik onlangs Joboti tegen. Joboti is een platform dat zich richt op het verbeteren en automatiseren van het recruitmentproces. Ze bieden innovatieve oplossingen, waaronder chatbots en AI-technologie, om recruiters te ondersteunen bij het efficiënter en effectiever werven van talent.

Dus zo gezegd, zo geappt. In minder dan 10 minuten had ik niet alleen reactie van Luuk Van Neerven – Co-founder van Joboti.
We hadden ook een afspraak én gast voor deze interessante Learning Lunch. 

🔥 Ontdek hoe je WhatsApp kunt benutten om de communicatie met kandidaten te stroomlijnen, snellere reactietijden te realiseren en een persoonlijkere ervaring te bieden.

Kortom, leer hoe je WhatsApp-automatisering kunt implementeren om het wervingsproces te optimaliseren en tijd te besparen. Of je nu op zoek bent naar innovatieve manieren om kandidaten te bereiken, een effectievere candidate journey wilt creëren of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van WhatsApp in recruitment, deze Learning Lunch is een must-attend.

Dus ik zet me dit keer gezellig mee aan de tafel, met een koffie en luister geboeid naar Luuk om te horen hoe hij ervoor kan zorgen dat die lichtsnelheid niet van een kant komt in de toekomst ⚡️🚀

Vul hier je gegevens in om je inschrijving te voltooien

LL inschrijvingsformulier

Een hapklaar brokje recruitment kennis speciaal voor jou, tijdens je lunch. Gezellig bijleren op een krachtige en praktische manier.

En bovenal: helemaal gratis en voor niets!

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.