Word recruitment expert in 5 dagen

Recruit PRO – verdiep je expertise en neem je positie als trusted advisor in.

Wat je zal leren

In deze opleiding voor recruiters leer je alles wat je moet leren om je als expert aan de slag te gaan.

opleiding recruiter in 5 stappen
01.

Onweerstaanbare Vacatureteksten

Kwalitatieve instroom genereren op een vacature is dé weg naar snel succes. Leer alles over wat maakt dat een sollicitant klikt en overgaat tot een sollicitatie.

02.

Interviewtechnieken

Geen enkele cv zal nog geheimen hebben. Elk interview, of het nu face to face of online is, zal als een professional uitgevoerd worden. Jij weet elke kandidaat in no time te doorgronden dankzij praktische interviewtechnieken.

03.

Sourcingtechnieken

In deze fundamentele cursus leer je alle sourcing skills. Deze opleiding geeft je een groot voordeel op je concurrent omdat je weet hoe je in ELKE hoek van het internet talent ontdekt.

04.

Employer Branding

Jij bent een ambassadeur voor je bedrijf. Jij staat in continu contact met klant en kandidaat. Het is dan ook van essentieel belang dat je de waarde van je organisatie kan uitdragen. Hoe? Dat leer je hier.

05.

Recruitment via social media

Bereik jouw ideale kandidaat met video. Het is niet meer weg te denken uit onze wereld maar toch is het voor een recruiter niet makkelijk om ermee aan de slag te gaan. Na deze opleiding heb jij alle tools & skills in handen.

06.

Certificaat

Bij afronding van het traject ontvang jij jouw gepersonaliseerde certificaat waarmee jij je expertise kan aantonen.

Klaar om recruitment expert te worden?


Wat onze klanten zeggen

“Elke eurocent van deze investering waard”

Tinne Van Hemeldonck – Freelance Talent Acquisition Specialist

Tinne Van Hemeldonck, ervaren freelance recruiter.

Waarom kiezen voor Recruit PRO – de training voor recruiters

Flexibel


Stap in op het moment dat jou het beste past. Onze data zijn online raadpleegbaar. Elke training gaat meermaals per jaar door, zodat jij makkelijk aansluiting vindt in jouw agenda. Een flexibel traject, aangepast aan jouw agenda.

Blijvende verandering


Onderzoek toont aan dat je je pas echt iets eigen maakt als je inzet op verschillende leervormen, gespreid in de tijd. Wij zetten in op een maximale ROI via interactieve en recurrente trainingen.

Toegang tot de Online Academy


Jij krijgt toegang tot ons online leerplatform. Zo kan jij steeds teruggrijpen naar het studiemateriaal. We voorzien hoog kwalitatief cursusmateriaal per gevolgde training. Leven de kracht van de herhaling.

Waarom wachten?

Waarom zou je wachten om het volgende level in je carrière aan te vatten? Start nu en geniet van deze straffe korting.

Recruit PRO – de beste opleiding voor recruiters
The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille
The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille

Ontvang tot 30% korting op je opleiding.

De KMO-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waarmee je een groot deel van je inschrijvingsgeld van deze opleiding recruiter kan recupereren. Concreet wil dat zeggen dat je 958€ bespaard op deze training voor recruiters.


Inclusief BONUS

Jij ontvangt bovenop deze recruitment training Het ultieme SMARTbook voor soft skills. Wij verzamelden namelijk 53 soft skills met gedragsindicatoren én  360 ultieme ready-to-use interviewvragen allemaal samen in één overzichtelijk boek.

Interviewtechnieken classroom 3