Training volgen? Jij krijgt tot 30% terugbetaald

Feestje! Wij zijn vanaf nu een erkende opleidingsinstelling

Vanaf nu kan je tot 30% subsidie krijgen op alle TRA trainingen (van Interviewtechnieken, tot Sourcing Superhero, tot het volledige Recruitment Accelerator Program). Dankzij de officiële erkenning als erkende dienstverlener, die de Vlaamse Overheid ons toekende. Zo kan je via de kmo-portefeuille een deel van je inschrijvingsgeld recupereren. Hoe tof is dat?!

Kmo-portefeuille, wadisda?

De kmo-portefeuille is een subsidie waarmee ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten waarmee ze de kwaliteit van hun onderneming kunnen verbeteren – zoals de opleidingen en trainingen van The Recruiters Academy. Belangrijk: om van de subsidies te kunnen genieten, moet het bedrijf dat die trainingen aanbiedt wel erkend zijn als dienstverlener.

En dat zijn wij!

Heb je nog vragen over de KMO-portefeuille? Niet twijfelen, stuur een bericht, mail of bel ons.⁠ Want The Recruiters Academy is nu een erkend dienstverlener.

Ondernemingen die van de steunmaatregel willen genieten, moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. VLAIO – het Agentschap Innoveren & Ondernemen – zette die voorwaarden op een rij:

  • Je onderneming is een kmo of je ben een vrije beroeper
  • Je vestiging ligt in het Vlaams Gewest
  • Je bent actief in de privésector
  • Je onderneming heeft een aanvaardbare rechtsvorm en hoofdactiviteit

Een aanvraag indienen voor een tussenkomst via de kmo-portefeuille doe je supergemakkelijk via het e-loketondernemers. Simpel en snel!

The Recruiters Academy is erkend dienstverlener

Je kan dus alleen een tussenkomst krijgen van de Vlaamse Overheid als je een training volgt of advies ontvangt van een erkende dienstverlener. En die financiële steun is niet min: kleine ondernemingen ontvangen tot 30% steun, middelgrote ondernemingen tot 20% – allebei met een plafond tot 7.500 euro.

Bij ons een opleiding volgen met 30% korting? Dat doe je zo!

The Recruiters Academy biedt een breed arsenaal aan opleidingen, coaching & mentoring. We zijn een wandelende (kennis)bibliotheek als het gaat over recruitment en bieden handige tips, trics en onmiddellijk toepasbare tools. Ook op maat. Dé place to be als je je kennis en vaardigheden als (beginnende) recruiter wil aanscherpen.

Goesting gekregen in een training, mét 30% korting? Op onze website herken je de trainingen met recht op subsidies aan het label. Yes, take me there!

Een toffe training gevonden, met een label van de kmo-portefeuille?

Schrijf je dan als de bliksem in en kies als betaalmiddel voor de kmo-portefeuille. Wij sturen je dan een betaalverzoek via mail – voor het deel dat je zelf betaalt. Om een aanvraag in te dienen voor een tussenkomst van de kmo-portefeuille wacht je best op de factuur.

Zo eenvoudig is het dus!

Tot binnenkort?


_Element2_rood

Rekruteren kan je leren!

Rekruteren kan je leren, daar zijn wij rotsvast van overtuigd. The Recruiters Academy ontwikkelde daarom interessante, praktische en onmiddellijk bruikbare opleidingen, toolkits, lifesavers en andere resources.

Gelijkaardige berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.