Over ons

The Recruiters Academy  is hét unieke, interactieve kennisplatform voor recruiters, door recruiters. Het is de plek waar jij als recruitment professional je kennis opdoet en up-to-date houdt. Ben je gestart in je eerste spannende job als recruiter of een ervaren professional, iedereen kan op eigen tempo en vanuit eigen context aan de slag!

20 jaar doorgedreven ervaring in recruitment én coaching. The Recruiters Academy, opgericht door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen, biedt een breed arsenaal aan opleidingen, coaching & mentoring, een uitgebreide kennisbibliotheek, handige en onmiddellijk toepasbare tools, tips & tricks alsook een aanpak op maat. En dat voor zowel B2B als particulier, online én offline.

Co-founder TRA
Patricia Oeyen

https://www.linkedin.com/in/patriciaoeyen/ patricia@therecruitersacademy.be +32 4 98 72 23 16

Success is getting what you want. Happiness is wanting what you get.

Dale Carnegie
Co-founder TRA
Hester Vermeyen

https://www.linkedin.com/in/hester-vermeyen/ hester@therecruitersacademy.be +32 4 93 60 95 39

We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be?

Marianne Williamson
Marketing & Operations Manager
Jana Kegels

+32 474 21 59 54

If you're always trying to be normal, you will never know how amazing you can be

Maya Angelou

Professional @ The Recruiters Academy

Nieuwsgierig van aard, met een journalistiek diploma tot gevolg. Getriggerd door de psyche van de mens en van daaruit beland in marketing, social media en rekrutering. Geïnspireerd door de vacature van De Vloer, roept Jana heel de dag “Ik doe hier godverdomme alles” – en dat met een brede smile. 

In de wereld van Jana

Droomt van een immens grote sneakerkast en een huis vol honden. Altijd te overtuigen met streetfood, dagelijkse kost of gewoon eetbare dingen. Leeft voor spontane gebeurtenissen en gezellige avonden met vrienden en familie. Heeft een lange lijst met landen die ze nog wil bezoeken om een babbeltje te slaan met de locals.

https://www.linkedin.com/in/janakegels/

Trainer
Niels Bosmans

Connaisseur van online ads & zoekmachine optimalisatie

We're all in the same business, the business of trust.

Marcus Sheridan

Professional @ The Recruiters Academy

Gepassioneerd door online vindbaarheid, gespecialiseerd in seo en online advertenties. Niels is de man met het plan als het gaat om onze positie in Google en voor onze slimme online ads. Dat doet hij voor TRA als bedrijf, maar ook als trainer voorziet hij onze recruitment community van tekst en uitleg bij al hun advertentievragen.

In de wereld van Niels

Kempenzoon in hart en nieren. Man en papa. Fan van het betere barbecuewerk, om dat ook regelmatig te compenseren met een goede run of mtb-toer in de Kempische bossen.

https://www.linkedin.com/in/nielsbsmns/

Trainer
Lies Cattersel

De beste copywriter in town

alles beweegt/stroomt

Pantha Rhei

Professional @ The Recruiters Academy

Freelance copywriter, storyteller & trainer. Long copy, short copy? On- of offline? Lies schudt ze graag uit haar … toetsenbord. Het moeilijke makkelijk maken & heerlijk helder schrijven is wat ze doet. Creatieve teksten zonder ballast, die toch raken? Volledig haar ding! 

In de wereld van Lies

Zot van oude Suske & Wiske-albums, fan van jeugdliteratuur en ze probeert haar verzameling planten levend te houden. Twee jaar in opleiding meubelmaken/houtbewerking – intussen maakte ze een tafel, een kastje en een stoel from scratch! Af en toe kladdert ze wat met aquarel en als Lies echt tijd heeft, durft ze haar viool nog wel eens vastpakken…Oh ja! Sinds kort presenteert ze ook een eigen radioprogramma op de ultralokale dorpsradio!

https://www.linkedin.com/in/lies-cattersel/

Jobstudente
Julie Dierckens

Mega creatieve grafisch ontwerpster

You have to ignore what everyone else is doing and achieving. Your life is about smashing your own goals. You are in competition with yourself. Plan to outdo your past, not other people.

Professional @ The Recruiters Academy

Schud altijd op één-twee-drie verschillende ontwerpen uit haar mouw: van banners tot bladwijzers, stickers en notitieboekjes. Op Julie kan je rekenen. Met een bachelor KMO-management op zak, gaat Julie voor haar master Communicatiewetenschappen. Na haar studies wil ze graag haar eigen social media/design bureau oprichten. Go Julie!  

In de wereld van Julie 

Ambitieus, creatief en soms een dramaqueen, aldus haar mama. Van risotto tot tiki massala en chinese sesamkip, Julie speelt het allemaal klaar achter haar kookpotten. Trouwe klant van Zara (lees: wekelijkse scoort ze nieuwe outfits). Master your mindset is een van Julie’s favoriete boeken en er mag ook altijd een roman tussenzitten van Lucinda Riley. 

https://www.linkedin.com/in/julie-dierckens/

Trainer
Stephan Soens

Expert Interviewtechnieken en Coaching

One must feel chaos inside to give birth to a rising star.

Friedrich Nietsche

Professional @ The Recruiters Academy

Een vat vol kennis en waardevolle anekdotes vanuit zijn jarenlange ervaring bij Accord Group. Als iemand zijn gesprekspartner volledig kan doorgronden door op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, dan is het Stephan wel. Enorm sympathiek en een meester mensenlezer. 

In de wereld van Stephan

De reis is zeker even belangrijk als de bestemming: permanent nieuwsgierig naar wat de medemens drijft. Veelvraat wat interesses betreft: HR, organisatieontwikkeling, proza en poëzie, wijn, reizen, antieke cultuur,…

https://www.linkedin.com/in/stephan-soens-5961b33/

Trainer
Marianne van de Water

Expert koude acquisitie en klantenrelatiemanagement

The beginning is the most important part of any work

PLATO

Professional @ The Recruiters Academy

Inspireert teams om met andere ogen naar de telefoon te kijken en dit toestel ideaal in te zetten! Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach aan de telefoon zit: de beller én de ontvanger. Marianne is nog net niet met de telefoon in haar hand geboren.

In de wereld van Marianne

Ze doet haar naam alle eer aan: Marianne is grote fan van water. Ze zwemt het hele jaar door in de Noordzee, ook in de winter! Marianne ziet altijd kansen en houdt wel van een uitdaging. Liefst gevolgd door een koude douche. Ze roeit graag (ook met de riemen die ze heeft). Kortom, ze DOET het gewoon!

https://www.linkedin.com/in/mariannevandewater/