Recruit PRO Programma

Dé succesformule, speciaal ontworpen om recruiters en HR-teams te transformeren tot experts.

+25 jaar

expertise

+230

tevreden klanten

98%

klantentevredenheid

4,8/5 op Google Reviews

+30

teams begeleid
patricia

Hi, ik ben Patricia.

Het is mijn missie om organisaties te voorzien van de kennis, tools en middelen die ze nodig hebben om succesvolle, effectieve en inclusieve aanwervingen te realiseren.

Door middel van hoogwaardige opleidingen, coaching en consultancy willen we recruitment teams empoweren en hen de vaardigheden en inzichten bieden die nodig zijn om dit doel te bereiken.

Mijn trainingen en methodes staan erom bekend dat ze praktisch en onmiddellijk toepasbaar zijn. Ze leiden naar duurzaam en direct resultaat.

Waarom het Recruit PRO Programma?

  • Leren van vakexperts.
  • Flexibel leren.
  • Direct toepasbare kennis.
  • Gecerficeerd programma.
  • Leren met anderen.
  • De beste opleiding in de markt.

Wat zeggen onze klanten:

4,8/5 Google Review Average!
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“Als je op zoek bent naar onderbouwde tips, handige tools en bruikbaar materiaal, schrijf je dan zeker in.

De training boeit van begin tot einde en je gaat naar huis met nieuwe inzichten die je – ook als ervaren recruiter – onmiddellijk kan toepassen. Ik ben 100% tevreden en kijk uit naar de rest van het Recruit Pro traject.”
Sara Janssens
Senior Recruitment Partner – stad Hasselt
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“De samenwerking met The Recruiters Academy is voor ons een belangrijke stap.

We hopen dat we de volgende jaren
vaker kunnen samenwerken en onze recruiters nog sterker kunnen maken.”
Jasna Pozna
Business Manager – Harvey Nash
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
“We startten een aantal jaren geleden met een handvol jonge en weinig ervaren recruiters. Dankzij de begeleiding, ondersteuning en kennis van Patricia en The Recruiters Academy – hebben we nu een sterk team.”
Katrien Dierickx
Hoofd Rekrutering & Selectie – De Lijn

Recruit PRO: dé complete training die leidt naar succes.

€ 3 195

Verhoog de productiviteit van jouw team met het Recruit PRO Programma.

  • Blijvende verandering
  • Flexibel leren
  • Onmiddellijk toepasbare kennis
Boek jouw call

Veelgestelde vragen

Recruit Pro is een uitgebreid trainingsprogramma dat speciaal is ontworpen om recruiters en HR-teams te transformeren tot experts op het gebied van werving en selectie. Het omvat vijf modules die elk essentiële aspecten van het wervingsproces behandelen. De modules worden live gegeven.

Het Recruit Pro-traject is slim verspreid over meerdere maanden om optimaal kennisbehoud en groei te garanderen. De exacte duur van het traject kan variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw team.

Recruit Pro is ideaal voor HR-managers die hun recruitment team willen transformeren en upgraden naar een hoger niveau van expertise. Het is geschikt voor zowel nieuwkomers in de branche als ervaren recruiters die hun vaardigheden willen aanscherpen.

Recruit Pro omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder employer branding, sourcingtechnieken, interviewvaardigheden, selectieprocessen, wettelijke en ethische overwegingen, en nog veel meer.

Ja, Recruit Pro is officieel gecertificeerd. Na succesvolle afronding van het programma ontvangen deelnemers een certificaat dat hun expertise in werving en selectie bevestigt.

Ja, Recruit Pro komt in aanmerking voor de KMO portefeuille, waardoor je kunt profiteren van financiële ondersteuning bij het investeren in de ontwikkeling van jouw team.

Het geleidelijke traject van Recruit Pro zorgt ervoor dat deelnemers de geleerde kennis optimaal kunnen vastzetten en toepassen in hun dagelijkse werk. Dit resulteert in duurzame groei en verbetering van de prestaties van jouw recruitmentteam.

Voor meer informatie, vragen over het programma of om je aan te melden, kun je ons bereiken via het contactformulier op deze pagina of bel +32 498 72 23 16

Elmos Group - blije gezichten na een succesvol traject

Geef jouw team toegang tot de beste training.