|

Wat wil dat zeggen, recruiter zijn?

Schrijf je in voor de Recruitment Class!

Als recruiter heb je, en dat is niet gelogen, één van de mooiste jobs ter wereld. Jij mag de beste mensen en de boeiendste jobs met elkaar matchen. En zo maak jij het verschil. Voor ondernemers, voor bedrijven, voor mensen.

Want mensen…die staan centraal in onze job.

TRA organiseert hun derde recruitment class.

Als recruiter verbind je mens en werk. Je gaat actief op zoek naar kandidaten, belt de interessantste kandidaten op en nodigt hen uit voor een diepgaand interview. Over henzelf. Over hun professionele wensen. Over hun ervaringen, noden en dromen. Je kan een kandidaat doorgronden door de juiste vragen te stellen en de juiste tools in te zetten.

En is de match er met de job, de collega’s, de organisatie? Dan sta jij met een grote smile klaar om het goede nieuws te vertellen.

Geen job is zo afwisselend dan die van recruiter. Het ene moment hang je aan de telefoon met een enthousiaste kandidaat, een uurtje later bel je met je klant over een nieuwe opdracht en nog wat later schrijf je een wervende vacaturetekst of stel je contracten op!

Als recruiter heb je de kans om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Jij zorgt er voor dat klanten de juiste professionals kunnen aanwerven en je koppelt kandidaten aan functies waarin ze zich gewaardeerd zullen voelen. Jij draagt bij aan het geluk en succes van anderen.

Recruiter worden? Dat kan!

Jij hebt vooral tonnen energie en zin om aan een carrière als recruiter te starten. Heb je een Bachelor of Master diploma op zak? Mooi!

IT vind je een boeiende wereld, eentje waarover je vooral meer wil weten. Je kan vlot communiceren met allerlei types van mensen. Je bent proactief, organisatorisch sterk en werkt heel graag samen met je collega’s.

Maak je geen zorgen als je niet over al deze skills beschikt. Je komt er wel als je bereid bent hieraan te werken en bij te leren.

  

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou. Je aanmelden kost je alles bij mekaar max. 5 minuten, niet aarzelen dus!

Schrijf je hier in om een babbeltje te doen en ontdek of jij blij wordt van een job als recruiter:

Nog meer redenen om recruiter te worden

Buiten de baan van je leven, bieden wij je ook een diepgaande opleiding. Bij je opstart stap je in het ‘recruitment accelerator program’. Een programma dat je in no-time (vrij vertaald: 5 weken) klaarstoomt tot IT-recruiter. Buiten klassikale opleidingen, waar je samen met een aantal andere starters aan de slag gaat, word je voltijds begeleid en heb je toegang tot een online leerplatform.

Een mentor staat ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden en begeleid je verder doorheen jouw carrière.

Wij bieden je natuurlijk ook een contract voor onbepaalde duur, een aantrekkelijke verloning dat aangevuld wordt met een pakket aan extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, variabele verloning, gsm, laptop, bedrijfswagen,…)

Wij zijn niet van gisteren dus thuiswerk, glijdende werkuren en flexibiliteit zijn een evidentie. Jouw hoofd-werkplek als recruiter is in Mechelen.

_Element2_rood

Rekruteren kan je leren!

Rekruteren kan je leren, daar zijn wij rotsvast van overtuigd. The Recruiters Academy ontwikkelde daarom interessante, praktische en onmiddellijk bruikbare opleidingen, toolkits, lifesavers en andere resources.

Gelijkaardige berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.