trainingen

Ben jij klaar om je recruitment expertise te upgraden?

Welkom bij The Recruiters Academy: de beste trainingen voor recruiters. Full service academy & community voor recruitment professionals.

Onze meest populaire recruitment trajecten

Het Sourcing Superhero traject is onze expert course voor recruitment professionals. Deze e-learning is ontworpen om jou alles te leren om snel, efficiënt en met plezier kandidaten te zoeken, te vinden en te plaatsen.

Ons populair Recruit PRO traject helpt jou in 5 dagen je expertise als recruitment professional te verdiepen. Je hebt alle stappen van het rekruteringsproces in no-time onder de knie waardoor jij als succesvol recruiter aan de slag kan.

Wil jij jouw team naar the next level tillen en tegelijk betere resultaten boeken in jouw talent acquisitie aanpak? Via een accelerator progamma op maat bouwt jouw team aan een uniforme en duurzame recruitment strategie.

Word een superhero in recruitment

Praktische trainingen voor recruiters

Denk je aan een carrière in recruitment?
Of ben je al een professional en wil je graag je kennis verruimen?

Wij bieden opleidingen voor zowel starters als ervaren professionals.

In de trainingen leren wij je alle interviewtechnieken die je nodig hebt om de beste kandidaat te selecteren. Bovendien krijg je alles wat je moet weten om als professionele recruiter aan de slag te gaan: arbeidsmarktcommunicatie, candidate experience, STARR, recruitment via social media, sourcing… Kortom, alle domeinen van recruitment worden in onze training voor recruiters onder handen genomen.

Het recruitment team van Talent-IT volgde een professionele training voor recruiters. Binnen de maand werden zijn expert in hun sector.
Training voor recruiters

Training voor recruiters: leren op jouw eigen manier

Training voor recruiters kan je volgen in verschillende toepassingen.
Leer je graag digitaal, in groep of bij jou op kantoor?

Jij kiest hoe jij de kennis van onze experten kan omzetten in jouw praktijk en welke leervorm je ook kiest, je behoort automatisch tot de community van Recruitment Superheroes!
Dat wil zeggen dat jij altijd een collega om de hoek hebt om te sparren over ideeën, vraagstukken en best practices in de markt.

  • praktische opleidingen
  • onderbouwd door bewezen methodes
  • ondersteund door kwalitatief cursusmateriaal
  • boordevol tips, tools en cases
  • voor elke recruitment professional

Wat onze klanten zeggen


Jana Kegels geeft je graag antwoord op je vragen over de training voor recruiters.

Zijn er nog vragen?

Blijf niet met je vragen zitten en plan een online gesprek met ons. Wij horen graag je persoonlijk verhaal om je te begeleiden in het maken van de juiste keuzes.