• Vol zelfvertrouwen de juiste kandidaat selecteren
 • donderdag 17 november van 9u tot 17u
 • 795
 • Locatie: The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

Interviewtechnieken Classroom

Een goed interview is zonder twijfel één van de belangrijkste onderdelen van een selectieproces. Een geslaagd interview staat gelijk aan structuur en de juiste vragen. Ook wil je overtuigend en vol zelfvertrouwen het gesprek aangaan. 

Welke vragen zorgen ervoor dat je de kandidaat echt leert kennen en dat je de best mogelijke kandidaat selecteert? 

Samen gaan we aan de slag. Jij leert alles wat je moet weten om het alom gekende ‘buikgevoel’ om te zetten in een grondige analyse van de kennis, vaardigheden en verwachtingen van de kandidaat.

Interviewtechnieken classroom

WAT LEVERT HET JOU OP?

Na de Masterclass Interviewtechnieken kan jij met zelfvertrouwen de ideale kandidaat selecteren. Met de door ons ontwikkelde 4V-methode in combinatie met het ultieme SMARTbook voor soft skills en de fundamenten van de STARR-methode, wordt doelgericht interviewen een piece of cake. Je leert een organisch gesprek voeren waarbij je snel relevante informatie verzamelt.

En dat niet alleen, er is voldoende ruimte om te oefenen, vragen te stellen en je professionele uitdagingen aan te pakken. Als je ons al wat kent, dan weet je dat het geen saaie boel wordt met droge powerpoints. Humor, kleur en soms wat clichés zijn zéker aanwezig. Inclusief gezellig lunchmoment.

Je leert sterke vragen stellen om een breed beeld te krijgen van de kandidaat.

Daardoor kan je snel en kwalitatief vacatures invullen. 

Hoe werkt het?

Op donderdag 17 november 2022 staan wij klaar om je van 9 tot 17u alles in handen te geven voor een succesvol selectiegesprek. We nodigen maximum 10 deelnemers uit, zodat we kunnen inzoomen op jouw persoonlijke uitdagingen. Je kan dus meteen aan de slag met alles wat je leert. We vragen persoonlijke input van jou als recruiter, zodat jij kan groeien.

Uiteraard voorzien we pauzes, omdat pauze werkt. We voorzien een voedzame lunch, zodat je er in de namiddag weer voluit voor kan gaan!

Wat je zal leren

 • voorbereiden op een selectiegesprek
 • efficiënt en doelgericht een interview afnemen
 • structuur hanteren tijdens een sollicitatiegesprek
 • de unieke 4V-methode toepassen
 • intrinsieke motivatie van de kandidaat blootleggen
 • door praktijkvoorbeelden en tools

LOCATIE

The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

Filip Williotstraat 9 2600 Antwerpen 

Derde verdieping – links van de koffiemobiel 🙂

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS

 • Recruiters, van corporate tot freelancer!
 • HR professionals
 • Talent Acquisition Experts
 • Talent Finders
 • HR managers
 • HR business partners

Voor iedereen die zijn kandidaat echt wil leren kennen. Na deze opleiding weet jij wie er voor jou zit en kan je met zelfvertrouwen de match maken tussen vacature en werkgever. 

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.

Over jouw trainers

2 voor de prijs van 1. Deze opleiding wordt gegeven door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen.

hester

Hester Vermeyen
Senior Recruiter – Trainer

Hester is co-founder van TRA en senior recruiter. Interviewtechnieken en coaching zijn topics die haar nauw aan het hart liggen. Met 10 jaar ervaring

Hester bouwde 10 jaar ervaring op in het in kaart brengen van individueel potentieel via Talent Acquisition. Ze adviseert en ondersteunt op een onderbouwde manier betrokken partijen doorheen het ganse rekruteringsproces.

patricia

Patricia Oeyen
Senior Recruiter – Trainer

Patricia is co-founder van TRA, senior recruiter en certified sourcer. Altijd voorzien van de kleurrijkste sneakers, spot ze al meer dan 20 jaar talent over heel Vlaanderen.

Patricia bouwde ervaring op in verschillende disciplines binnen het vakdomein Talent Acquisition. Ze adviseerde verschillende grote spelers in de markt (Bayer, Imtech, VF Europe, De lijn) inzake search, selectie en talent acquisition.

Veel gestelde vragen

We aanvaarden maximum 10 deelnemers waardoor we kunnen ingaan op jouw persoonlijke sourcing uitdagingen. Dat maakt dat de opleiding geschikt is voor zowel starters, als meer ervaren professionals. Bij inschrijving scannen we jouw ervaring, waardoor we goed weten wat het niveau is van de ingeschreven groep. De opleiding is steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Nee, het dagtarief is 3.85 euro. Je kan betalen met de 4411 app of aan de parkeerpaal op de parking voor het gebouw en in de omliggende straten.

Via deze link en de knop “Ik schrijf mij in” kan je de training meteen boeken.

De prijs van onze opleidingen staan steeds vermeld op onze website. De prijs omvat ook alle eventuele kosten voor documentatie en catering. Tenzij anders aangegeven. Na je inschrijving krijg je per mail een bevestiging met praktische informatie. Ook de factuur wordt opgestuurd. Deze moet betaald zijn voor de start van de opleiding.

Ja, elke Vlaamse kmo krijgt jaarlijks subsidiebedrag dat ze vrij kan gebruiken voor opleiding en/of advies.

Meer informatie kan je hier terugvinden.

Kreeg je wel een bevestigingsmail maar geen factuur? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

Ja, je ontvangt een vormingsattest op basis van jouw aanwezigheid. Dit certificaat heeft geen vervaldatum. Via de kmo-portefeuille zijn wij een erkend dienstverlener.

Deze opleiding wordt gegeven door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen.