• Bereik talent via jouw LinkedIn magneet effect
 • 11 oktober 2022
 • 795
 • Locatie: The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

LinkedIn recruitment Classroom

Iedereen kent Linkedin maar weinigen kunnen echt het volledige potentieel van Linkedin benutten. Wist je dat Linkedin momenteel 766 miljoen leden heeft? Allemaal latent werkzoekenden die binnen handbereik zijn!

LinkedIn is de manier bij uitstek om de latente arbeidsmarkt aan te spreken. 89% van de recruiters community heeft al eens iemand aangenomen via LinkedIn.

Maar hoe val jij nu op tussen die 766 miljoen? Dat vertelt onze trainer Alwin je in deze opleiding.

LinkedIn recruitment

WAT LEVERT HET JOU OP?

Na de Masterclass LinkedIn Recruitment kan jij het volledige potentieel van LinkedIn benutten in jouw talent search. 

Je gaat aan de slag met je eigen LinkedIn profiel en creëert zo het magneet effect (lees: de kandidaten komen naar jou ipv jij naar hen!).

Je krijgt concrete tips om zelf een perfecte post te schrijven en je leert hoe je jouw netwerk vergroot.

En dat niet alleen, er is voldoende ruimte om te oefenen, vragen te stellen en je professionele uitdagingen aan te pakken. Als je ons al wat kent, dan weet je dat het geen saaie boel wordt met droge powerpoints. Humor, kleur en soms wat clichés zijn zéker aanwezig. Inclusief gezellig lunchmoment.

Jij leert hoe je krachtige posts kan schrijven op LinkedIn en je netwerk kan vergroten. Je creëert hiermee een magneet effect waardoor kandidaten naar jou toekomen!

Hoe werkt het?

Op 11 oktober 2022 staat onze expert Alwin klaar om je van 9u tot 17u alles in handen te geven om jouw LinkedIn profiel uit te bouwen. We nodigen maximum 10 deelnemers uit, zodat we kunnen inzoomen op jouw persoonlijke uitdagingen. Je kan dus meteen aan de slag met alles wat je leert. We vragen persoonlijke input van jou als recruiter, zodat jij kan groeien.

Uiteraard voorzien we pauzes, omdat pauze werkt. We voorzien een voedzame lunch, zodat je er in de namiddag weer voluit voor kan gaan!

Wat je zal leren

 • je profiel doelgericht versterken
 • een professioneel netwerk opbouwen
 • optimaal zoeken naar kandidaten met de filters van LinkedIn
 • effectief kandidaten benaderen op LinkedIn
 • werken met Recruiter LITE en Recruiter Seat
 • LinkedIn hacks
 • met praktijkvoorbeelden en tools

LOCATIE

The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

Filip Williotstraat 9 2600 Antwerpen 

Derde verdieping – links van de koffiemobiel 🙂

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS

 • Recruiters, van corporate tot freelancer!
 • HR professionals
 • Talent Acquisition Experts
 • Talent Finders
 • HR managers
 • HR business partners

De Masterclass Linkedin voor recruiters is enorm waardevol voor HR-professionals, leidinggevenden en recruiters die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van talent search en het gebruik van Linkedin. Aan het einde van deze masterclass heb je alle fundamenten van bestaande Linkedin kennis op zak en ben je een gevorderde op het vlak van Linkedin-gebruik. 

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.

Over jouw trainer

alwin

Alwin Zandvoort
SOCIAL MEDIA MARKETING, RECRUITMENT & SALES SPECIALIST

25 jaar ervaring in de wereld van Social Media Marketing, recruitment & sales. Sinds 2010 helpt hij organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep door hun zichtbaarheid, interactie en waarde online te vergroten.

Alwin kan van elk profiel een magneet maken dat klanten en kwalitatieve kandidaten oplevert voor jouw organisatie. Waar je hem altijd wakker voor mag maken is: een (inter)nationaal congres over Social Media marketing.

Veel gestelde vragen

We aanvaarden maximum 10 deelnemers waardoor we kunnen ingaan op jouw persoonlijke sourcing uitdagingen. Dat maakt dat de opleiding geschikt is voor zowel starters, als meer ervaren professionals. Bij inschrijving scannen we jouw ervaring, waardoor we goed weten wat het niveau is van de ingeschreven groep. De opleiding is steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Nee, het dagtarief is 3.85 euro. Je kan betalen met de 4411 app of aan de parkeerpaal op de parking voor het gebouw en in de omliggende straten.

Via deze link en de knop “Ik schrijf mij in” kan je de training meteen boeken.

De prijs van onze opleidingen staan steeds vermeld op onze website. De prijs omvat ook alle eventuele kosten voor documentatie en catering. Tenzij anders aangegeven. Na je inschrijving krijg je per mail een bevestiging met praktische informatie. Ook de factuur wordt opgestuurd. Deze moet betaald zijn voor de start van de opleiding.

Ja, elke Vlaamse kmo krijgt jaarlijks subsidiebedrag dat ze vrij kan gebruiken voor opleiding en/of advies.

Meer informatie kan je hier terugvinden.

Kreeg je wel een bevestigingsmail maar geen factuur? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

Ja, je ontvangt een vormingsattest op basis van jouw aanwezigheid. Dit certificaat heeft geen vervaldatum. Via de kmo-portefeuille zijn wij een erkend dienstverlener.

Deze opleiding wordt gegeven door Alwin Zandvoort.