• Super proactief zoeken én vinden via alle LinkedIn mogelijkheden
  • Dagopleiding van 9.30u tot 16.30u
  • 795
  • Locatie: The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

LinkedIn recruitment Classroom

Talent vinden én strikken is essentieel om groei en stabiliteit te garanderen binnen een organisatie.

LinkedIn is een goudmijn aan talent. Wist je dat Linkedin momenteel 766 miljoen leden heeft? Allemaal latent werkzoekenden die binnen handbereik zijn! Maar hoe val je als organisatie of als recruiter nu op tussen die 766 miljoen? En hoe strik je die topkandidaat?

Dat vertelt onze trainer Alwin je in deze opleiding.

LinkedIn recruitment

WAT LEVERT HET JOU OP?

Kies je voor een gratis account of voor een Recruiter Lite? Of ga toch all the way voor een Recruiter Seat? En als je dan een Seat hebt, loop je misschien toch nog tegen beperkingen aan. En moet je dan Inmails in bulk versturen of een persoonlijke boodschap versturen?

Dit zijn veelgestelde vragen die steeds weer naar boven komen als we met klanten praten. Het internet staat vol met best practices voor werven via LinkedIn, maar nu kan je in één dag antwoorden op al jouw LinkedIn vragen.

Na de dagopleiding LinkedIn Recruitment kan jij het volledige potentieel van LinkedIn benutten in jouw talent search.  Je leert het maximale uit LinkedIn halen om toptalent te werven.

En dat niet alleen, er is voldoende ruimte om te oefenen, vragen te stellen en je professionele uitdagingen aan te pakken. Als je ons al wat kent, dan weet je dat het geen saaie boel wordt met droge powerpoints. Humor, kleur en soms wat clichés zijn zéker aanwezig. Inclusief gezellig lunchmoment.

Hoe werkt het?

Op 11 oktober 2022 staat onze expert Alwin klaar om je van 9u tot 17u alles in handen te geven om die topkandidaat op LinkedIn te strikken.

We nodigen maximum 10 deelnemers uit, zodat we kunnen inzoomen op jouw persoonlijke uitdagingen. Je kan dus meteen aan de slag met alles wat je leert. We vragen persoonlijke input van jou als recruiter, zodat jij kan groeien.

Uiteraard voorzien we pauzes, omdat pauze werkt. We voorzien een voedzame lunch, zodat je er in de namiddag weer voluit voor kan gaan!

Wat je zal leren

  • je professioneel netwerk verder uitbouwen
  • hacks voor LinkedIn experts (ook voor de gratis versie van LinkedIn)
  • de voordelen én nadelen van Recruiter Lite en Recruiter Seat onderscheiden
  • het maximale uit LinkedIn halen om talent te werven
  • tijd besparen door slimme LinkedIn tips (je kan dus sneller vacatures invullen)
  • topkandidaten identificeren, aanspreken én overtuigen via LinkedIn searches
  • response rate van je Inmails boosten

LOCATIE

The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

Filip Williotstraat 9 2600 Antwerpen 

Derde verdieping – links van de koffiemobiel 🙂

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS

De dagopleiding Linkedin Recruitment is enorm waardevol voor HR-professionals, leidinggevenden en recruiters die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van talent search en het gebruik van Linkedin.

Na de opleiding kan jij het volledige potentieel van LinkedIn benutten in jouw talent search. 

The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille
The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.

Over jouw trainer

alwin

Alwin Zandvoort
SOCIAL MEDIA MARKETING, RECRUITMENT & SALES SPECIALIST

25 jaar ervaring in de wereld van Social Media Marketing, recruitment & sales. Sinds 2010 helpt hij organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep door hun zichtbaarheid, interactie en waarde online te vergroten.

Alwin kan van elk profiel een magneet maken dat klanten en kwalitatieve kandidaten oplevert voor jouw organisatie. Waar je hem altijd wakker voor mag maken is: een (inter)nationaal congres over Social Media marketing.

Veel gestelde vragen

We aanvaarden maximum 10 deelnemers waardoor we kunnen ingaan op jouw persoonlijke recruitment uitdagingen. Dat maakt dat de opleiding geschikt is voor zowel starters, als meer ervaren professionals. Bij inschrijving scannen we jouw ervaring, waardoor we goed weten wat het niveau is van de ingeschreven groep. De opleiding is steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Nee, het dagtarief is 3.85 euro. Je kan betalen met de 4411 app of aan de parkeerpaal op de parking voor het gebouw en in de omliggende straten.

Via deze link en de knop “Ik schrijf mij in” kan je de training meteen boeken.

De prijs van onze opleidingen staan steeds vermeld op onze website. De prijs omvat ook alle eventuele kosten voor documentatie en catering. Tenzij anders aangegeven. Na je inschrijving krijg je per mail een bevestiging met praktische informatie. Ook de factuur wordt per mail bezorgd, meteen na het aanklikken van de betaling. De factuur moet betaald zijn voor de start van de opleiding.

Ja, elke Vlaamse kmo krijgt jaarlijks subsidiebedrag dat ze vrij kan gebruiken voor opleiding en/of advies.

Meer informatie kan je hier terugvinden.

Kreeg je wel een bevestigingsmail maar geen factuur? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

Ja, je ontvangt een vormingsattest op basis van jouw aanwezigheid. Dit certificaat heeft geen vervaldatum. Via de kmo-portefeuille zijn wij een erkend dienstverlener.

Deze opleiding wordt gegeven door expert Alwin Zandvoort.

Deze opleiding start om 9u en eindigt om 17u. Wij voorzien een voedzame lunch, gezelligheid en een dag vol kennis!

Adres:

The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

Filip Williotstraat 9, 2660 Antwerpen