Sourcing superhero

Meer kandidaten.
Vlotter ingevulde vacatures.

Kortom, Minder stress, meer werkplezier.
Word sourcing expert in slechts 5 modules via deze gespecialiseerde sourcing opleiding voor recruiters.

Kennis & Skills

Deze sourcing opleiding is een totaaltraject en is opgebouwd uit 5 unieke modules. elk van deze modules loodst doorheen het sourcing landschap gidsen.

Coaching

Dit traject is ondersteund met een 1 op 1 coaching via 2 live contactmomenten met jouw trainer die samen met jou concreet aan de slag gaat. Zo bereik je snel en efficiënt je doelen

Community

Je krijgt toegang tot onze community waardoor je niet alleen je kennis en skills up te date kan houden maar waardoor je ook je cases concreet kan aftoetsen bij andere professionals.

Certificaat

Je geleerde kennis en skills worden getoetst. Een certificaat van TRA wil zeggen dat je gespecialiseerd bent in de materie en dat jij als een expert aan het werk te gaan.

Word expert in het zoeken, vinden én overtuigen van je kandidaten.

 • meer ingevulde vacatures
 • met plezier én resultaat werken met LinkedIn
 • kwalitatievere resultaten
 • meer starters
 • sneller dan je concurrent 😉
 • spelen met instroomkanalen
 • makkelijke funnels bouwen

Wat onze klanten zeggen over dit traject

“Ik heb de Sourcing Superhero opleiding gevolgd en vanaf module 1 was ik al super enthousiast! Ik heb al een aantal jaren recruitment ervaring op de teller, maar ondanks dat heb ik zoveel geleerd! Bedankt voor de opleiding en begeleiding.”

Jenifer Sottiaux
HR Business Partner bij VINCI Facilities Belgium

“Iedereen weet dat er een enorme nood is aan opleidingen voor recruiters. Bij The Recruiters Academy hebben dat goed begrepen. Met de opleidingen die ze organiseren, geven ze recruiters handvaten waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen. Daarnaast wil ik ook hun enthousiasme, humor en professionalisme in de verf zetten. Ik zou iedereen (zowel startende als ervaren recruiters) aanraden om opleidingen te volgen via TRA! Ik ben fan!”

Tinne Van Hemeldonck
Freelance HR specialist

“Net de opleiding Sourcing Superhero achter de rug, een top opleiding met een geweldige begeleiding! Als je het mij vraagt een enorme versnelling in mijn carrière als Recruiter, een aanrader! De tools die men gebruikt zijn duidelijk, overzichtelijk en zeer interessant om zelf te gebruiken in het zoeken naar de juiste kandidaat.”

Jonas Baeken
Freelance Recruiter

Wat je zal leren

snelle groei

Deze sourcing training is opgebouwd uit uitgeteste en bewezen methodes waardoor jij snel kan groeien.

templates & tools

Ga in een mum van tijd van moeilijke zoektocht naar een vlotte instroom met onze plug & play sjablonen en werkboeken.

korte trainingen

Wil jij no-nonsense, to-the-point en makkelijk te volgen trainingen? Dan ben je aan het juiste adres.

stap voor stap systeem

Het Sourcing Superhero traject is een eenvoudig te volgen stapsgewijs systeem zodat jij snel resultaten kan boeken.

Over jouw Sourcing Superhero trainers

patricia
Patricia Oeyen
certified sourcer

Patricia is senior recruiter en certified sourcer. Altijd voorzien van de kleurrijkste sneakers, spot ze al meer dan 20 jaar talent over heel Vlaanderen. Ze kent dus als geen ander de kneepjes van het vak en ze staat te popelen om die kennis aan jou door te geven! 

jana
Jana Kegels
certified sourcer

Jana heeft recent de liefde voor het vak ontdekt en dankzij die frisse blik, kan zij de nieuwste technieken combineren met de gekende. Haar kennis van social media platformen geeft ook extra power aan deze opleiding.

alwin
Alwin Zandvoort
LinkedIn trainer

Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid, interactie en leadgeneratie online te vergroten. Alwin heeft ruim 25 jaar ervaring in de wereld van Social Media marketing, recruitment & sales en is een partner van The Recruiters Academy.

Bespaar tot 30% op jouw investering!

The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille
The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille

Wat krijg je allemaal in deze expert course?

01 – Ontdek hoe je je het best profileert als professioneel recruiter via LinkedIn zodat je geen kandidaten verliest of uren zoekt zonder resultaten.

02 – Ga op zoek naar jouw eigen personal brand en onderscheid jezelf van de anderen op jouw unieke manier. De fundamenten van deze jouw aanpak worden hier in slechts een uurtje helemaal helder waardoor jij de juiste basis hebt om op lange termijn grote successen te boeken.

03 – Bouw sourcing funnels en verdiep je in de techniek. Gebruik onze sjablonen en leer boolean search en andere sourcing technieken in een mum van tijd.

04 – Ga nog dieper en vind talent in elke hoek van het internet dankzij doorgedreven sourcing technieken. Geen stress meer om de juiste kandidaten te vinden.

05 – Het kiezen van de juiste woorden om een kandidaat aan te schrijven wordt een fluitje van een cent. Download onze templates en boek gegarandeerd succes.

Kortom:

 • meer ingevulde vacatures
 • voor meer rust in je agenda
 • sneller dan je concurrent
 • verhoog je resultaten (whoop whoop, meer starters!)

VANDAAG EEN SOURCING SUPERHERO WORDEN?

Veel gestelde vragen

Recruiters, van corporate tot freelancer! Maar ook voor HR professionals, Talent Acquisition Experts, Talent Finders en voor iedereen die sneller wil zijn dan zijn concurrent in het vinden van toptalent! Het Sourcing Superhero traject geeft iedereen die aanwerft de tools om de perfecte kandidaten te zoeken, te overtuigen én aan zich te binden.

Inschrijven kan heel eenvoudig via onze website. Selecteer  de opleiding die jou interesseert, vervolgens kom je op het inschrijvingsformulier terecht waar je jezelf en/ of je collega’s kan inschrijven. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail en een factuur. Voor je opleiding start krijg je nog een mail met de praktische details. 

Krijg je geen bevestigingsmail na je inschrijving? Neem dan zeker contact op met ons via hello@therecruitersacademy.be

Je krijgt een bevestigingsmail kort na je inschrijving. Deze mail maakt je inschrijving definitief. Krijg je geen bericht van ons? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

De prijs van onze opleidingen staan steeds vermeld op onze website. De prijs omvat ook alle eventuele kosten voor documentatie en catering. Tenzij anders aangegeven. Na je inschrijving krijg je per mail een bevestiging met praktische informatie. Ook de factuur wordt opgestuurd. 

Kreeg je wel een bevestigingsmail maar geen factuur? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

Je krijgt in dit traject 2 keer 60 minuten een contactmoment met een trainer. Ter voorbereiding van deze sessie, beantwoord je kort een aantal vragen via een online formulier. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je een moment kan boeken in de agenda van een trainer.

Nee, je mag je account niet delen. Accounts zijn altijd gelinkt aan één persoon – die ingeschreven deelnemer. Dit omdat je persoonlijke coachingsessies krijgt en op het einde van het traject een persoonlijk certificaat ontvangt. Om jullie steeds te blijven voorzien van waardevolle opleidingen hebben we ook jullie steun nodig. Als we zien dat je account wordt gedeeld, kunnen we je account blokkeren zonder een terugbetaling.

Omdat een volledig online traject jou toelaat om je kennis te verdiepen op jouw eigen tempo. Dat bespaart jou reistijd en kan je je agenda zelf indelen. Dat maakt dat je perfect kan bijleren terwijl je nog full time werkt, een huishouden moet runnen of als je een echte diehard bent: ergens op het strand zit.

Je investeert in jezelf en dat juichen wij alleen maar toe! Je ontvangt dus zeker een certificaat voor je geleverde inspanningen. Je ontvangt het certificaat nadat je alle oefeningen voltooid hebt en de eindvragen hebt beantwoord, en het traject dus succesvol hebt afgerond.