• Word expert in het zoeken, vinden én overtuigen van de juiste kandidaten.
 • Op jouw tempo
 • 1495,-
 • Digitaal leren
 • Inclusief coaching
 • ERKENDE OPLEIDING KMO portefeuille (30% van je investering terugbetaald)

Sourcing Superhero

Ben jij het beu:

 • om geen respons te krijgen op je berichten?
 • om te moeten zoeken tussen eindeloze profielen?
 • om altijd dezelfde kandidaten tegen te komen?
 • het gevoel te hebben dat je inspanningen niet voldoende opbrengen?
 • om een chaotische agenda te hebben en geleefd te worden?
 • een knoop in je maag te krijgen als je moet gaan zoeken via LinkedIn?

Ben jij klaar:

 • om over te gaan naar meer ingevulde vacatures?
 • om LinkedIn voor jou te laten werken? En niet jij voor LinkedIn. We’ve all been there 😉
 • voor meer rust in je agenda?
 • om sneller te zijn dan je concurrent?
 • om je resultaten op te drijven (whoop whoop, meer starters!)

In het Sourcing Superhero traject transformeer je van overwerkte recruiter naar gewaardeerde raadgever en recruitment partner.

Je bouwt de fundamenten van een sourcing strategie die je nu én in de toekomst kwalitatief talent oplevert, waardoor je zelfzeker genoeg wordt om jezelf als expert in de markt te zetten. 

Sourcing_Superhero

Hoe werkt het?

Het is een online traject dat je op jouw eigen tempo afwerkt en is ondersteund door persoonlijke contactmomenten. Jij kan 2 keer 60 minuten coaching boeken bij een trainer, zodat we kunnen ingaan op jouw persoonlijke uitdagingen. In deze sessies stel je live al je vragen en kan je sparren met experts in de sector.

Het Sourcing Superhero traject is in handige modules opgedeeld, zodat je kan pauzeren, terugspoelen en herbekijken wanneer jij wil. Je hebt ook toegang tot de toolbox waarin je alle werkdocumenten kan terugvinden. Je kan dus meteen aan de slag met alles wat je leert.

Nog niet helemaal zeker of dit traject iets voor jou is?

Als je ons al een beetje kent, dan weet je dat het geen saaie boel wordt met droge powerpoints. Humor, kleur en een leuk aantal clichés zijn zéker aanwezig. 

VOOR WIE IS DEZE EXPERT COURSE

 • Vind je soms niet de juiste woorden om een kandidaat aan te spreken?
 • Weet je niet hoe je kandidaten moet zoeken of heb je niet voldoende tijd om te searchen?
 • Heb je soms het gevoel dat je inspanningen niet helemaal renderen?
 • Stuur je heel wat berichten elke dag maar krijg je weinig antwoord?
 • Heb jij het gevoel dat je meer een verkoper bent dan een recruiter?

Voor iedereen die sneller wil zijn dan zijn concurrent in het vinden van toptalent! Voor iedereen die snel vacatures kwalitatief wil invullen. Het Sourcing Superhero traject geeft iedereen die aanwerft de tools om de perfecte kandidaten te zoeken, te overtuigen én aan zich te binden.

wat je zal leren

 • SNELLER de juiste kandidaten vinden via verschillende search technieken (o.a.) boolean search en X-ray search)
 • Kandidaten VINDEN die je concurrent niet kan vinden
 • EXPERT zijn in hoe je kandidaten moet zoeken én vinden
 • EXPERT zijn in kandidaten overtuigen én aan je binden
 • Kandidaten vinden vanzelf hun weg naar jou, dankzij onze structuur creëer jij een MAGNEETEFFECT
klik op de afbeelding voor meer informatie
logo-kmo-portefeuille-white

WIL JIJ OOK EEN SOURCING SUPERHERO WORDEN?

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.

Over jouw Sourcing Superhero trainers

patricia

Patricia Oeyen
CERTIFIED SOURCER – TRAINER

Patricia is senior recruiter en certified sourcer. Altijd voorzien van de kleurrijkste sneakers, spot ze al meer dan 20 jaar talent over heel Vlaanderen.

Ze kent dus als geen ander de kneepjes van het vak en ze staat te popelen om die kennis aan jou door te geven! 

jana

Jana Kegels
MARKETING MANAGER – TRAINER

Jana heeft recent de liefde voor het vak ontdekt en dankzij die frisse blik, kan zij de nieuwste technieken combineren met de gekende.

Haar kennis van social media platformen geeft ook extra power aan deze opleiding.

alwin

Alwin Zandvoort
SOCIAL MEDIA MARKETING, RECRUITMENT & SALES

Sinds 2010 helpt Alwin organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep en de zichtbaarheid, interactie en leadgeneratie online te vergroten.

Alwin heeft ruim 25 jaar ervaring in de wereld van Social Media marketing, recruitment & sales en is een partner van The Recruiters Academy.

Veel gestelde vragen

Recruiters, van corporate tot freelancer! Maar ook voor HR professionals, Talent Acquisition Experts, Talent Finders en voor iedereen die sneller wil zijn dan zijn concurrent in het vinden van toptalent! Het Sourcing Superhero traject geeft iedereen die aanwerft de tools om de perfecte kandidaten te zoeken, te overtuigen én aan zich te binden.

Inschrijven kan heel eenvoudig via onze website. Selecteer  de opleiding die jou interesseert, vervolgens kom je op het inschrijvingsformulier terecht waar je jezelf en/ of je collega’s kan inschrijven. Na je inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail en een factuur. Voor je opleiding start krijg je nog een mail met de praktische details. 

Krijg je geen bevestigingsmail na je inschrijving? Neem dan zeker contact op met ons via hello@therecruitersacademy.be

Je krijgt een bevestigingsmail kort na je inschrijving. Deze mail maakt je inschrijving definitief. Krijg je geen bericht van ons? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

De prijs van onze opleidingen staan steeds vermeld op onze website. De prijs omvat ook alle eventuele kosten voor documentatie en catering. Tenzij anders aangegeven. Na je inschrijving krijg je per mail een bevestiging met praktische informatie. Ook de factuur wordt opgestuurd. 

Kreeg je wel een bevestigingsmail maar geen factuur? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

Je krijgt in dit traject 2 keer 60 minuten een contactmoment met een trainer. Ter voorbereiding van deze sessie, beantwoord je kort een aantal vragen via een online formulier. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je een moment kan boeken in de agenda van een trainer.

Nee, je mag je account niet delen. Accounts zijn altijd gelinkt aan één persoon – die ingeschreven deelnemer. Dit omdat je persoonlijke coachingsessies krijgt en op het einde van het traject een persoonlijk certificaat ontvangt. Om jullie steeds te blijven voorzien van waardevolle opleidingen hebben we ook jullie steun nodig. Als we zien dat je account wordt gedeeld, kunnen we je account blokkeren zonder een terugbetaling.

Omdat een volledig online traject jou toelaat om je kennis te verdiepen op jouw eigen tempo. Dat bespaart jou reistijd en kan je je agenda zelf indelen. Dat maakt dat je perfect kan bijleren terwijl je nog full time werkt, een huishouden moet runnen of als je een echte diehard bent: ergens op het strand zit.

Je investeert in jezelf en dat juichen wij alleen maar toe! Je ontvangt dus zeker een certificaat voor je geleverde inspanningen. Je ontvangt het certificaat nadat je alle oefeningen voltooid hebt en de eindvragen hebt beantwoord, en het traject dus succesvol hebt afgerond.