• Voor iedereen die sneller wil zijn dan zijn concurrent in het vinden van toptalent!
 • dinsdag 25 oktober van 9u tot 17u
 • 795
 • Locatie: The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)

Sourcing technieken Classroom

Waar ga ik hem weeral vinden? Op LinkedIn hoogstwaarschijnlijk. Hoeveel tijd ga ik er weer moeten insteken? Waar begin ik? 

Door Boolean search en X-ray search en tips gebaseerd op 20 jaar expertise, hoef je jezelf die vragen niet meer te stellen. De ideale kandidaat vinden is mogelijk. 

Gaan ze me weer een deur-aan-deur verkoper noemen? Of krijg ik helemaal geen antwoord en blijft mijn agenda dus leeg? Letterlijk krekels horen. 

Dat hoeft niet meer. Want met deze opleiding ga jij de juiste kandidaat vinden én meer nog, je krijgt ook de tools in handen om een kick-ass bericht te sturen. Je leert kandidaten overtuigen om in gesprek te gaan met jou. Vanaf vandaag dus een overvolle agenda! 

Potentiële kandidaten gaan denken “Ja, dat is een relevante vacature voor mij”.

Sourcing technieken

WAT LEVERT HET JOU OP?

In de Masterclass Sourcing technieken leer jij hoe je kandidaten kan vinden via LinkedIn en andere kanalen, zoals Google. We leren jou technieken om kandidaten aan te trekken en te overtuigen voor je vacatures. 

En dat niet alleen, er is voldoende ruimte om te oefenen, vragen te stellen, te brainstormen en écht aan de slag te gaan met jouw vacature. Als je ons al wat kent, dan weet je dat het geen saaie boel wordt met droge powerpoints. Humor, kleur en soms wat clichés zijn zéker aanwezig. Inclusief gezellig lunchmoment.

Jij leert technieken om kandidaten aan te trekken en te overtuigen voor je vacatures. Je kan meteen aan de slag nadat je de opleiding gevolgd hebt.

Voor iedereen die snel vacatures kwalitatief wil invullen. 

Hoe werkt het?

Op dinsdag 25 oktober 2022 staan wij klaar om je van 9 tot 17u doorheen het huidige sourcing landschap te gidsen. We nodigen maximum 10 deelnemers uit, zodat we kunnen inzoomen op jouw persoonlijke uitdagingen. Je kan dus meteen aan de slag met alles wat je leert. We vragen persoonlijke input van jou als recruiter, zodat jij kan groeien.

Uiteraard voorzien we pauzes, omdat pauze werkt. We voorzien een voedzame lunch, zodat je er in de namiddag weer voluit voor kan gaan!

WAT JE ZAL LEREN

 • snel de juiste kandidaat vinden 
 • sneller dan je concurrent
 • boolean search begrijpen en beheersen
 • out of the box gaan searchen
 • berichten sturen waardoor kandidaten antwoorden én solliciteren 
 • expert zijn in hoe je kandidaten moet zoeken én vinden
 • door praktijkvoorbeelden en tools

LOCATIE

The Recruiters Academy (Bluepoint Antwerpen)Filip Williotstraat 9 2600 Antwerpen 

Derde verdieping – links van de koffiemobiel 🙂

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS

 • Recruiters, van corporate tot freelancer!
 • HR professionals
 • Talent Acquisition Experts
 • Talent Finders

Voor iedereen die sneller wil zijn dan zijn concurrent in het vinden van toptalent! Deze opleiding geeft iedereen die aanwerft de tools om de perfecte kandidaten te zoeken, te vinden en te overtuigen.

Wat anderen zeggen

Je hoeft ons niet te geloven. We laten met veel plezier enkel van onze tevreden klanten vertellen over hun ervaring met ons.

Over jouw trainers

2 voor de prijs van 1. Deze opleiding wordt gegeven door Jana Kegels en Patricia Oeyen.

Patricia heeft 15 jaar ervaring in recruitment én sourcing. Ze leerde de technieken al doende door de moeilijkste profielen te zoeken in de meest uitdagende omgevingen. Intussen weet ze dus precies wat wel en wat niet werkt. Omdat er onvoldoende opleidingen bestaan voor recruiters, besloot ze dat het anders én beter kon. Vanuit die insteek, creëerde ze deze opleiding.  Jana Kegels heeft recent de liefde voor ons vak ontdekt en dankzij die frisse blik, kan zij de nieuwste technieken combineren met de originele. 

jana

Jana Kegels
Certified Sourcer – Marketeer

patricia

Patricia Oeyen
Certified Sourcer – Recruiter

Veel gestelde vragen

We aanvaarden maximum 10 deelnemers waardoor we kunnen ingaan op jouw persoonlijke sourcing uitdagingen. Dat maakt dat de opleiding geschikt is voor zowel starters, als meer ervaren professionals. Bij inschrijving scannen we jouw ervaring, waardoor we goed weten wat het niveau is van de ingeschreven groep. De opleiding is steeds aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Nee, het dagtarief is 3.85 euro. Je kan betalen met de 4411 app of aan de parkeerpaal op de parking voor het gebouw en in de omliggende straten.

Via deze link en de knop “Ik schrijf mij in” kan je de training meteen boeken.

De prijs van onze opleidingen staan steeds vermeld op onze website. De prijs omvat ook alle eventuele kosten voor documentatie en catering. Tenzij anders aangegeven. Na je inschrijving krijg je per mail een bevestiging met praktische informatie. Ook de factuur wordt opgestuurd. Deze moet betaald zijn voor de start van de opleiding.

Ja, elke Vlaamse kmo krijgt jaarlijks subsidiebedrag dat ze vrij kan gebruiken voor opleiding en/of advies.

Meer informatie kan je hier terugvinden.

Kreeg je wel een bevestigingsmail maar geen factuur? Neem dan zeker contact op met hello@therecruitersacademy.be

Ja, je ontvangt een vormingsattest op basis van jouw aanwezigheid. Dit certificaat heeft geen vervaldatum. Via de kmo-portefeuille zijn wij een erkend dienstverlener.

Deze opleiding wordt gegeven door Jana Kegels en Patricia Oeyen.
Patricia heeft 15 jaar ervaring in recruitment én sourcing. Ze leerde de technieken al doende door de moeilijkste profielen te zoeken in de meest uitdagende omgevingen. Intussen weet ze dus precies wat wel en wat niet werkt. Omdat er onvoldoende opleidingen bestaan voor recruiters, besloot ze dat het anders én beter kon. Vanuit die insteek, creëerde ze deze opleiding. Jana Kegels heeft recent de liefde voor ons vak ontdekt en dankzij die frisse blik, kan zij de nieuwste technieken combineren met de originele.