Met één doeltreffend recruitmenttraject moeiteloos topkandidaten vinden, overtuigen en succesvol plaatsen?

Ontdek hét intensieve traject voor recruiters die willen uitblinken in het vinden, overtuigen en succesvol plaatsen van topkandidaten, terwijl je klanten optimaal bedient.

vertel me meer

Modulair & flexibel leren

Het Recruit-PRO programma is een modulaire traject dat bestaat uit 5 verschillende modules. Jij kiest je instapdatum en wij zorgen voor de rest.

Behaal je certificatie

Onderscheid jezelf in de markt. Met onze certificering zet je jezelf apart van de competitie en transformeer je jezelf in een toonaangevend expert in recruitment.

Directe resultaten

Onmiddellijke verbeteringen en meetbare succesresultaten. Met deze training kan je direct effectievere wervingsstrategieën toepassen.

Recruit-PRO: springplank naar succes

Op maat gemaakte training voor recruitment professionals

Recruit-PRO is samengesteld door ervaren Recruitment Experts die streven naar het revolutioneren van het recruitmentproces. Deze geavanceerde training biedt diepgaand inzicht in alle aspecten van werving, van strategische planning tot cutting-edge technieken.

Met de constante veranderingen in de arbeidsmarkt, is het essentieel om efficiënt en effectief talent aan te trekken. Recruit-PRO stelt recruiters in staat om tijd te besparen, topkandidaten aan te trekken en data-gedreven beslissingen te nemen, waardoor ze toekomstbestendig blijven.

Ben jij klaar om jouw skills naar nieuwe hoogten te brengen binnen werving?

vertel me meer
opleiding rekrutering
sara_janssens
Sara Janssens
Recruitment Partner – Stad Hasselt
Geweldige en onderbouwde training!

Als je op zoek bent naar onderbouwde tips, handige tools en bruikbaar materiaal, schrijf je dan zeker in. De training boeit van begin tot einde en je gaat naar huis met nieuwe inzichten die je – ook als ervaren recruiter – onmiddellijk kan toepassen. Ik ben 100% tevreden en kijk uit naar de rest van het Recruit-PRO traject.

Inhoud van de training

Uniek en speciaal samengesteld voorrecruitment professionals

Verken de geheimen van neuropsychologie en leer moeiteloos verbinding maken met kandidaten. Ontdek daarnaast de kracht van effectieve marketingstrategieën om de respons op je InMails te maximaliseren, waardoor je communicatie met potentiële kandidaten significant verbetert.

Verfijn je interviewtechnieken om niet alleen een sterkere connectie te maken, maar ook de perfecte match te garanderen tussen kandidaat en vacature. Bovendien leer je hoe ChatGPT of een andere AI-tool kan worden ingezet als je persoonlijke assistent voor het genereren van wervende teksten, het verbeteren van de candidate experience, en het automatiseren van veelvoorkomende recruitmentprocessen.

  • 5 Live trainingsdagen boordevol business cases, tips & tricks en evidence based wervingsstrategieën
  • Toegang tot onze community met tal van netwerkmogelijkheden
  • Ontvang jouw eigen interview gids met meer dan 300 interview vragen
  • Toegang tot onze online academy inclusief de recruitment toolbox met meer dan 50 praktische recruitment tools.
  • In deze training leert jouw team hoe ze effectieve en gestructureerde interviews kunnen afnemen met behulp van de SMACâ„¢-methode. Deze unieke aanpak stelt recruiters in staat om diepere inzichten te krijgen in de motivatie, competenties en fit van kandidaten binnen jullie organisatie.

  • Tijdens deze training leert jouw team strategische sourcingtechnieken om de beste talenten te vinden, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Van boolean search tot social sourcing, na deze training zijn jouw recruiters volledig uitgerust om het sourcingproces naar een hoger niveau te tillen.

  • Succesvol bellen hoeft geen lastige taak te zijn. In deze training leert jouw team hoe ze met authenticiteit, zelfvertrouwen en enthousiasme contact kunnen leggen met prospects en kandidaten. Met uitgewerkte scenario’s en technieken om weerstand om te buigen, wordt bellen niet alleen makkelijker, maar zelfs leuk!

  • Deze training biedt een diepgaand overzicht van strategieën en praktische toepassingen om zowel je persoonlijke merk als dat van je organisatie effectief te profileren. Van authentieke storytelling tot het benutten van sociale media en het optimaliseren van je online aanwezigheid.

  • Deze training biedt een compleet overzicht van de mogelijkheden, voordelen en praktische toepassingen van A.I. & ChatGPT in recruitment. Van het schrijven van vacatureteksten tot het automatiseren van communicatie en het screenen van cv’s – alles komt aan bod!

vertel me meer
smartbook_lr

Jouw trainer(s)

top recruiters bewezen ervaring

  • Marianne

    Marianne is een trainer en expert in koude acquisitie en klantenrelatiemanagement. Ze inspireert teams om de telefoon met frisse ogen te bekijken en het toestel optimaal te benutten. Met haar aanpak zorgt ze ervoor dat iedereen – zowel de beller als de ontvanger – met een glimlach aan de lijn zit.

    Als het op uitdagingen aankomt, is Marianne altijd in haar element. Ze zwemt het hele jaar door in de Noordzee, zelfs in de winter, en roeit graag, zowel letterlijk als figuurlijk. Marianne ziet altijd kansen en pakt ze met volle overtuiging aan!

  • Wim Dammans

    Wim Dammans is een sourcing expert met een achtergrond in toegepaste psychologie en meertaligheid. Hij adviseert over recruitmentstrategieën en procesontwerp, en is gepassioneerd over het creëren en delen van content voor de Belgische recruitmentmarkt. Als curator van Sourceurs? Non, peut-être! publiceert hij wekelijks content voor meer dan 2000 recruiters en sourcers. Daarnaast geeft Wim trainingen en spreekt hij op evenementen zoals Sourcing Summit. In 2021 werd hij verkozen tot de meest invloedrijke recruiter van Nederland.

  • Pieter Henderyckx

    Pieter is een trainer en expert in sourcing en personal branding. Het kraken van het LinkedIn-algoritme is voor hem een persoonlijke uitdaging, en hij heeft zijn kennis opgebouwd door zelf te experimenteren en uit te proberen. Als het gaat om jezelf als recruiter positioneren, is Pieter de aangewezen persoon. Hoewel hij absoluut geen fan is van pizza Hawaï, kan hij geen genoeg krijgen van het ontdekken en toepassen van de nieuwste sourcingtechnieken.

  • Elke Spinnewyn

    Elke is dé expert als het gaat om het verbinden van technologie met het menselijke aspect. AI, innovatieve snufjes en tech zijn haar terrein, maar wat haar onderscheidt, is haar vermogen om complexe technologie op een eenvoudige, leuke en begrijpelijke manier uit te leggen. Geen ingewikkeld jargon, alleen mensentaal. Haar missie? Anderen meenemen op een reis waar technologie net zo vertrouwd voelt als een gesprek met een goede vriend.

  • Patricia Oeyen

    Patricia Oeyen is een doorwinterde HR professional. Ze heeft gewerkt voor toonaangevende bedrijven zoals Bayer, VF Europe, Randstad en De Lijn.

    Ze heeft intussen 20 jaar ervaring in recruitment en traint al meer dan 10 jaar beginnende en ervaren recruiters en recruitment teams die hun skills naar de next level willen brengen.

Recruit-PRO: jouw route naar
recruitmentexpertise

Makkelijker, betere kandidaten vinden

    deelnemerstraining


    Word een recruitmentexpert met Recruit-PRO!

    Neem de leiding in recruitment met onze op maat gemaakte training

    • Geavanceerde sourcingtechnieken op maat van jouw markt

    • Direct toepasbare methodes, tools en bewezen strategieën

    • Doelgerichte aanpak voor maximale resultaten

     3.195,00 excl. BTW

    inschrijven

      Ervaringen:

      Wat anderen zeggen:

      Kenneth

      The Recruiters Academy is een geweldige organisatie en ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om deel te nemen aan deze specifieke opleiding die mijn verwachtingen, zoals steeds bij hen, helemaal overtroffen heeft.

      Kenneth – Alter Ego Recruitment
      Tinne

      Er is een enorme nood aan opleidingen voor recruiters. The Recruiters Academy heeft dat goed begrepen. Met de opleidingen die ze organiseren, geven ze recruiters de handvaten waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen. Ze denken met je mee, staan klaar voor al je vragen en zijn snel in hun feedback. Ik zou iedereen (zowel startende als ervaren recruiters) aanraden om opleidingen te volgen via TRA! Ik ben fan!

      Tinne – T-Talk Recruitment

      De zeer praktische aanpak en de duidelijke structuur maken dat de opleiding heel aangenaam is om te volgen: niet té zwaar gemaakt, voldoende ruimte om te oefenen en eigen cases in te brengen.

      De opleiding is een must voor iedereen die in het vak van rekrutering zit. Ze geeft goede kapstokken en is een meerwaarde voor zowel junior als senior recruiters.

      Ellen – Moon Recruitment

      Gaan we samen van start?

      WE WOULD LOVE TO WORK WITH YOU!

      Wacht niet langer,
      begin vandaag!

      Wacht niet langer en investeer in uw toekomst met Recruit-PRO. Leer hoe u efficiënter kunt werken, beter talent kunt aantrekken en data-gedreven beslissingen kunt nemen om jouw recruitmentstrategie te versterken. Ontdek vandaag nog de voordelen van Recruit-PRO!

      inschrijven

      Geld-terug garantie.

      Jammer, voor deze opleiding kan je geen brochure downloaden. Niet alle antwoorden gevonden op deze pagina? Neem dan contact met ons op, we helpen je met plezier verder.

      Deze opleiding is tijdelijk niet beschikbaar. We laten je meteen weten als deze opleiding weer beschikbaar is.