Maak Superheroes van je recruitment team

Investeer in de groei van je recruitment team met The Recruiters Academy. Onze experten helpen jouw team om hun recruitment doelstellingen te behalen.

Talent-IT en TRA 2

De juiste kandidaten selecteren is van cruciaal belang voor je organisatie. In een wereld waarin de arbeidsmarkt voortdurend verandert en de concurrentie om talent steeds heviger wordt, is het belangrijker dan ooit om te investeren in je medewerkers.

Onze opleidingen voorzien je team van de kennis en vaardigheden om geschikte kandidaten te vinden, aan te trekken en behouden. Door ons team van expert en ons digitaal leerplatform kan je team recruiters effectiever kandidaten selecteren en aannemen.


Of het nu gaat om sourcingtechnieken, employer branding, het interviewproces optimaliseren, wij bieden trainingen aan die gericht zijn op de specifieke behoeften van uw recruitment teams.

Onze incompany trainingen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de behoeften en doelen van jouw organisatie. We geloven in maatwerk en passen onze programma’s aan om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken.


Investeer in de groei en ontwikkeling van je recruitment team

  • Op maat van de noden van je team
  • Praktijkgericht en meteen toepasbaar
  • Experten uit de recruitment industrie
  • Ondersteund door tools en online academy toegang
  • Kennis op een leuke manier gebracht

Uniform samenwerken als team

Door uniformiteit te creëeren processen en tools legt je team een solide basis voor succes in het aantrekken en selecteren van het beste talent voor je organisatie.

Dit leidt tot een snellere reactietijd naar kandidaten toe, wat essentieel is in een competitieve arbeidsmarkt waarin talent dagelijks benaderd wordt.

Specifiek ontworpen voor recruitment teams die succesvol willen zijn

De interactieve sessies, groepsdiscussies en casestudy’s geven teamleden de kans om hun successen, uitdagingen en best practices met elkaar te delen.

Samen leren en groeien creëert een gevoel van vertrouwen, waardoor de algehele prestaties verbeteren.

Trends & inspiratie voor je team

De wereld van recruitment evolueert voortdurend. Op de hoogte blijven van nieuwe trends en geïnspireerd worden, is daarom van cruciaal belang voor je recruitment team.

Zo blijft jouw team succesvol in het aantrekken, selecteren en behouden van topkandidaten.


Praktijkgerichte en interactieve opleidingen

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma en een overzicht van het cursusaanbod.

We versterken je team onder andere op het gebied van sourcing, boolean search, interviewtechnieken, cold calling, LinkedIn, video recruitment en wervende vacatureteksten schrijven.

Tijdens de trainingsdagen zullen jouw teamleden hun superkrachten ontdekken en versterken.


Onze tevreden klanten


Jarenlange expertise in praktijkgerichte en interactieve opleidingen

Jouw trainers – Professionals die jarenlange ervaring hebben opgebouwd in de sector

Bij The Recruiters Academy geloven we dat het opdoen van de juiste kennis en expertise essentieel is voor succes in de recruitmentindustrie. Daarom werken we nauw samen met gerenommeerde experts in elk specifiek topic dat we aanbieden in onze opleidingen.

Wat maakt onze opleidingen zo uniek en waardevol? Het zit hem in de mensen waarmee we samenwerken – onze partners en experts. Elk van onze partners en experts brengt unieke kennis en perspectieven met zich mee om ervoor te zorgen dat onze deelnemers de meest waardevolle en actuele informatie ontvangen.

Onze partner voor wervende vacatureteksten schrijven weet bijvoorbeeld hoe ze de essentie van een functie kan vatten. Hoe je de vacature op een overtuigende manier kan communiceren om de interesse van potentiële kandidaten te wekken, is voor jouw team niet langer een geheim. Onze partner voor LinkedIn is bijvoorbeeld een meester in het optimaliseren van LinkedIn-profielen en het opbouwen van een sterk online merk.

Bij The Recruiters Academy streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin leren leuk en boeiend is. Onze experts zorgen ervoor dat de opleidingen praktijkgericht en interactief zijn, zodat je team meteen voordeel haalt uit de tijd en energie die ze investeren in de opleiding.

Betaal 30% minder!

The Recruiters Academy is een erkend dienstverlener via de kmo portefeuille
The Recruiters Academy is als opleidingsinstelling een erkende dienstverlener. De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waarmee je 30% korting krijgt op de offerte.

Zo werken we samen

Samen creëren we een op maat gemaakt trainingsprogramma dat de vaardigheden en expertise van jouw team versterkt.
Op naar nog betere recruitment resultaten. 🚀

Kennismaking call

Ontdek hoe onze incompany trainingen jouw team kunnen versterken tijdens een persoonlijk gesprek.

Intake gesprek & voorstel op jouw maat

Na de kennismaking gaan we dieper in op jouw doelen en verwachtingen. Op basis hiervan stellen we een aangepast trainingsprogramma voor dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Superhero trainingsdagen

Onze ervaren trainers zorgen voor interactieve en boeiende sessies waarin praktische vaardigheden en strategieën worden overgebracht.

Certificatie & lid van de online community

Na afronding van de training ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname, waarmee ze hun professionele groei kunnen aantonen. Bovendien worden ze lid van onze exclusieve online community, waar ze kunnen blijven leren en netwerken met gelijkgestemde professionals.

Kennisdatabank

Zo kunnen jouw teamleden hun kennis verder verdiepen en blijven groeien in hun recruitment vaardigheden door bijvoorbeeld onze learning lunches.

Terugkomdag met coaching

Voor extra ondersteuning bieden we een terugkomdag met coaching aan. Hier kunnen de deelnemers specifieke uitdagingen bespreken en praktische begeleiding ontvangen. Bovendien merken we dat de kracht van de herhaling een garantie is tot succes.

Recruitment is not a one-size-fits-all approach. It requires customization, personalization, and a deep understanding of the unique needs and aspirations of each candidate.

Elaine Orler – mede-oprichter en voorzitter van Talent Function & progRAMmavoorzitter van the Recruiting Trends & Talent Tech Conference