De samenwerking met The Recruiters Academy is voor ons een belangrijke stap
De samenwerking met The Recruiters Academy is voor ons een belangrijke stap. We hopen dat we de volgende jaren vaker kunnen samenwerken en onze recruiters nog sterker kunnen maken.
Jasna Pozna – Business Manager @Talent2Test
Experten voor elke module
Voor elke module krijg je begeleiding van de juiste persoon die thuis is in zijn/haar vak. De tools die men gebruikt zijn duidelijk, overzichtelijk en zeer interessant om zelf te gebruiken in het zoeken naar de juiste kandidaat.
Jonas Baeken
Recruitment Consultant – Freelance
Echt een hele goeie training! (cold calling)
Zoals omschreven in mijn ervaring hierboven (LinkedIn), echt een hele goede training! Nu twee maanden later plan ik wekelijks 1 of 2 cold call momenten in. Door het te blijven doen, gaat het ook elke keer weer vlotter dus niet twijfelen en ga voor deze opleiding! het is een super efficiënte manier om waardevolle contacten te leggen. 💪🏽
Nathalie Sophie Cools – Recruiter bij Brightest
Ik ben fan!
Er is een enorme nood aan opleidingen voor recruiters. The Recruiters Academy heeft dat goed begrepen. Met de opleidingen die ze organiseren, geven ze recruiters de handvaten waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen. Daarnaast wil ik ook hun enthousiasme, humor en professionalisme in de verf zetten. Ze denken met je mee, staan klaar voor al je vragen en zijn snel in hun feedback. Ik zou iedereen (zowel startende als ervaren recruiters) aanraden om opleidingen te volgen via TRA! Ik ben fan!
Tinne Van Hemeldonck
Zelfstandig Recruiter & HR Consultant bij T-Talk
Mijn verwachtingen zijn, zoals steeds bij hen, helemaal overtroffen.
The Recruiters Academy is een geweldige organisatie en ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om deel te nemen aan deze specifieke opleiding die mijn verwachtingen, zoals steeds bij hen, helemaal overtroffen heeft.
Kenneth Van Cleynenbreugel
Founder Alter Ego & freelance recruiter
De training boeit van begin tot einde.
Als je op zoek bent naar onderbouwde tips, handige tools en bruikbaar materiaal, schrijf je dan zeker in. De training boeit van begin tot einde en je gaat naar huis met nieuwe inzichten die je – ook als ervaren recruiter – onmiddellijk kan toepassen. Ik ben 100% tevreden en kijk uit naar de rest van het Recruit Pro traject.
Sara Janssens
Recruitment Partner – Stad Hasselt
Zeer leerrijke opleidingen.
Een heel leuk team met zeer leerrijke opleidingen! Bij The Recruiters Academy weten ze waarover ze praten. Ze hebben een zeer vlotte aanpak.
Kim Ivens
Recruiter & Founder bij HR Talent
Het voelt niet als een standaard opleiding.
We hebben geleerd om met alle kennis die we aangereikt kregen, ook vooral te DOEN. Het voelde niet als een standaard opleiding. Je wordt mee op sleeptouw genomen in de praktijk. Het is zeker geen gemakkelijke opleiding maar wat mij betreft nodig voor elke startende recruiter.
Frederik Van Opstal
IT Recruiter bij Talent-IT
Een meerwaarde voor zowel junior als senior recruiters.
De zeer praktische aanpak en de duidelijke structuur maken dat de opleidingen heel aangenaam zijn om te volgen. Niet te zwaar en voldoende ruimte om te oefenen en eigen cases aan te brengen. Deze opleidingen zijn een must voor iedereen die in het vak van rekrutering zit. Ze geven goede kapstokken en zijn een meerwaarde voor zowel junior als senior recruiters.
Ellen Vertongen
Business Development Manager & HR Expert bij MoOn Recruitement
Ik ben tot verschillende nieuwe inzichten gekomen.
Ik had al eens een opleiding gevolgd maar nu door het traject te volgen heeft het mijn kennis echt wel uitgediept. Ik ben tot verschillende nieuwe inzichten gekomen. Zaken die ik ervoor niet wist of waar in andere opleidingen te snel is overgegaan.
Arno
IT Recruiter bij Talent-IT
Ik heb enorm veel geleerd tijdens deze dag.
Ik volgde vorige week de Cold Calling opleiding bij The Recruiters Academy. Zeer tevreden hierover! Aangenaam ontvangst en zeer enthousiaste lesgeefster. Ik heb enorm veel geleerd tijdens deze dag. Bellen was voor mij toch wel een enorm struikelblok, groter dan ik zelf had gedacht. Nu is deze struikelblok al een stuk kleiner geworden ;). Tijdens deze dag werd er ook een ontbijt en lunch voor ons voorzien, tot in de puntjes in orde! Ook achteraf een leuke opvolging.
Nele Servaes
Recruiter bij Juvo
En ja hoor, het werkt!
Wat mij betreft niets dan lof over de cold calling training. We kregen heel veel waardevolle, concrete en persoonlijke tips. Er was aandacht voor ieders noden, vragen en bekommernissen. Marianne hielp bij het schrijven van een kort en op maat gemaakt script als houvast. Zo konden we allemaal zelfzeker starten aan de praktijk nog tijdens de opleidingsdag. En ja hoor, het werkt! Enkele telefoontjes later was ik 4 concrete afspraken rijker. De angst om potentiële kandidaten gewoon op te bellen is nu volledig verdwenen.
Nathalie Sophie Cools
Recruiter bij Brightest