over ons

Patricia Oeyen

FOUNDER, TRAINER, COACH, VERKENNER

Patricia Oeyen is een doorwinterde HR professional. Altijd voorzien van de kleurrijkste sneakers spot ze al meer dan 20 jaar talent over heel Vlaanderen. Ze heeft gewerkt voor toonaangevende bedrijven zoals Bayer, VF Europe, Randstad en De Lijn.

Ze traint beginnende en ervaren recruiters en recruitment teams die hun skills naar de next level willen brengen.

Haar brede ervaring in HR stelt haar in staat klanten te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën die gericht zijn op het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers.

Het team

Een toegewijde team met elk zijn specialisatie maar een met een algemeen doel. Welkom in de wereld van ons buitengewone team!

Alwin Zandvoort

Alwin Zandvoort

Trainer
Expert Social Media Marketing, recruitment & sales specialist

25 jaar ervaring in de wereld van Social Media Marketing, recruitment & sales. Sinds 2010 helpt hij organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep door hun zichtbaarheid, interactie en waarde online te vergroten.

Alwin kan van elk profiel een magneet maken dat klanten en kwalitatieve kandidaten oplevert voor jouw organisatie. Waar je hem altijd wakker voor mag maken is: een (inter)nationaal congres over Social Media marketing. Altijd blijven leren! Of een toertocht met de motor of kaartjes voor Pinkpop.

Lies Cattersel

Lies Cattersel

beste copywriter in town

Freelance copywriter & storyteller. Long copy, short copy? On- of offline? Lies schudt ze graag uit haar … toetsenbord. Het moeilijke makkelijk maken & heerlijk helder schrijven is wat ze doet. Creatieve teksten zonder ballast, die toch raken? Volledig haar ding! 

Zot van oude Suske & Wiske-albums, fan van jeugdliteratuur en ze probeert haar verzameling planten levend te houden. Twee jaar in opleiding meubelmaken/houtbewerking – intussen maakte ze een tafel, een kastje en een stoel from scratch! Af en toe kladdert ze wat met aquarel en als Lies echt tijd heeft, durft ze haar viool nog wel eens vastpakken…Oh ja! Sinds kort presenteert ze ook een eigen radioprogramma op de ultralokale dorpsradio!

MariannevandeWater

Marianne van de Water

Trainer
expert koude acquisitie en klantenrelatiemanagement

Inspireert teams om met andere ogen naar de telefoon te kijken en dit toestel ideaal in te zetten! Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach aan de telefoon zit: de beller én de ontvanger. Marianne is nog net niet met de telefoon in haar hand geboren.

Ze doet haar naam alle eer aan: Marianne is grote fan van water. Ze zwemt het hele jaar door in de Noordzee, ook in de winter! Marianne ziet altijd kansen en houdt wel van een uitdaging. Liefst gevolgd door een koude douche. Ze roeit graag (ook met de riemen die ze heeft). Kortom, ze DOET het gewoon!

Nathalie Vereycken

Nathalie Vereycken

Trainer
expert Wervende vacatureteksten schrijven

Connecting People dat is wat mij elke dag energie geeft, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. De juiste kandidaat matchen met het juiste bedrijf, mijn netwerk met elkaar in contact brengen zodat zij iets voor elkaar kunnen betekenen, gewoon even connecteren met vrienden en familie. I love it.

Mark Lenaerts

Mark Lenaerts

Webdeveloper

Met zijn hoofd in de wolken als hij weer eens in de bergen zit, maar met zijn twee voeten op de grond als het over webdevelopment gaat. Een Atypische nerd die gek is van Tech maar net zo vaak in the great outdoors te vinden is.

Zijn natuurlijke biotoop was 20 jaar de drukkerij. Nog altijd zot van de geur van inkt en papier, maar even enthousiast over alles in de cloud. Een echte hybride als het gaat over digitale en gedrukte media.

Ruud Reusens

Sofie Van den branden

TRAINER, COACH

Interim, maritieme sector, HRBP en executive search. Sofie doet het allemaal. Niet van haar stuk te brengen, mega gestructureerd en met de voetjes op de grond: zo lanceert ze al 9 jaar organisaties. Een aanstekelijke lach, de juiste dosis humor en het vermogen om motivatie juist in te schatten, maken van Sofie een top recruiter en coach. Daadkrachtig de juiste match maken is wat Sofie al jaren doet.

Jevon Lambrechts

Jevon Lambrechts

Trainer video recruitment
Award winning regisseur

Met “Benidorm Bastards”, “Wat als?” en “Hoe zal ik het zeggen?” won hij samen met het productiehuis Shelter 3 Emmy Awards. Humor en creativiteit zit Jevon in het bloed. Hij weet als geen ander hoe je met beeld de kijker kan bewegen.

Pieter Henderyckx

Pieter Henderyckx

trainer
expert Sourcing & Personal branding

Het LinkedIn algoritme kraken is een persoonlijke uitdaging voor Pieter. Hij leerde alles door te doen en te experimenteren. Hoe je jezelf als recruiter in de markt zet, daar weet Pieter wel raad mee. Pizza hawaï is voor Pieter een vloek. Sourcing technieken inzetten en ontdekken is daarentegen zijn één van zijn favoriete bezigheden.

Pieter Henderyckx

Elke Spinnewyn

Tech & mensen: mijn speeltuin

Hey daar! Ik ben de go-to persoon als het aankomt op het verbinden van tech met het menselijke element. AI, tech-snufjes, innovatie – dat is mijn speelveld. Maar raad eens? Ik ben er een kei in om deze high-tech wereld in simpel, leuk en super begrijpelijk jargon te vertalen. Geen tech-babbel, alleen pure mensentaal. Mijn missie? Jou meenemen op een avontuur waar technologie voelt als een goed gesprek met een oude vriend.

Als ik niet bezig ben met het ontcijferen van de tech-code, vind je me buiten, opgeladen door Moeder Natuur. Of ik nu mijn nieuwste 5K record verbreek of rustig door de bossen wandel, ik ben helemaal in mijn element. Deze natuurlijke vibes geven me de energie om creatief te blijven in de digitale wereld. Dus, laten we samen de tech-jungle verkennen, met wat frisse lucht en fun!

Wil je zelf deel uitmaken van ons team?

Vind de training die bij je past

Als team een opleiding volgen in je eigen bedrijf of liever individueel bij je thuis? Onze trainingen zijn beschikbaar in verschillende formules om aan te sluiten bij alle mogelijke behoeftes.