over ons

Patricia Oeyen

FOUNDER, trainer, coach, verkenner

Patricia Oeyen is een doorwinterde HR professional. Altijd voorzien van de kleurrijkste sneakers spot ze al meer dan 20 jaar talent over heel Vlaanderen. Ze heeft gewerkt voor toonaangevende bedrijven zoals Bayer, VF Europe, Randstad en De Lijn.

Ze traint beginnende en ervaren recruiters en recruitment teams die hun skills naar de next level willen brengen.

Haar brede ervaring in HR stelt haar in staat klanten te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën die gericht zijn op het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers.

Patrica in de pers

Jana Kegels

Marketingcoördinator, trainer, gids

Van Harvey Nash tot MOon Recruitment en De Lijn, ze voorziet alle recruitment superheroes van het nodige. Ook voor haar collega’s lost ze vele vraagstukken op. Haar ervaring in social media en marketing zet ze enerzijds in voor het strategische luik binnen TRA en anderzijds voor de recruitment trainingen.

Droomt van een immens grote sneakerkast en een huis vol honden. Altijd te overtuigen met streetfood, dagelijkse kost of gewoon eetbare dingen. Leeft voor spontane gebeurtenissen en gezellige avonden met vrienden en familie. Heeft een lange lijst met landen die ze nog wil bezoeken om een babbeltje te slaan met de locals.

Sofie Van den branden

Business partner, trainer, coach

Interim, maritieme sector, HRBP en executive search. Sofie doet het allemaal. Niet van haar stuk te brengen, mega gestructureerd en met de voetjes op de grond: zo lanceert ze al 9 jaar organisaties. Een aanstekelijke lach, de juiste dosis humor en het vermogen om motivatie juist in te schatten, maken van Sofie een top recruiter en coach. Daadkrachtig de juiste match maken is wat Sofie al jaren doet.

Sofie is op zijn minst gezegd een organisatorisch talent en een vlotte beslisser. Maar heb je een avontuur voor haar, dan staat ze als eerste te springen om deel te nemen. Iets organiseren en moeilijke beslissingen nemen? Sofie bellen. Eens goed uit de bol gaan en de benen losgooien? Sofie bellen. Volleyballen, tennissen, joggen? Sofie bellen. 


Over ons

Bij The Recruiters Academy streven we ernaar om duurzaam te ondernemen met respect en zorg voor alle betrokken partijen.
We geloven dat HR-professionals een cruciale rol spelen in het succes van een organisatie én tegelijk meebouwen aan een betere maatschappij.

Door middel van onze online academy, klassikale trainingen en on-site coaching ondersteunen we HR-professionals en bieden we hen de tools en kennis die ze nodig hebben om hun skills naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie is om de HR-wereld te niet alleen te ondersteunen maar we streven ook mee naar verandering.

We hanteren de waarden humor, puurheid, lef, veiligheid en grensverleggendheid. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin we onze grenzen verleggen en ons lef gebruiken om de recruitmentwereld te verbeteren en te innoveren.


Ons team

alwin

Alwin Zandvoort

Trainer
Expert Social Media Marketing, recruitment & sales specialist

25 jaar ervaring in de wereld van Social Media Marketing, recruitment & sales. Sinds 2010 helpt hij organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep door hun zichtbaarheid, interactie en waarde online te vergroten.

Alwin kan van elk profiel een magneet maken dat klanten en kwalitatieve kandidaten oplevert voor jouw organisatie. Waar je hem altijd wakker voor mag maken is: een (inter)nationaal congres over Social Media marketing. Altijd blijven leren! Of een toertocht met de motor of kaartjes voor Pinkpop.

lies

Lies Cattersel

beste copywriter in town

Freelance copywriter & storyteller. Long copy, short copy? On- of offline? Lies schudt ze graag uit haar … toetsenbord. Het moeilijke makkelijk maken & heerlijk helder schrijven is wat ze doet. Creatieve teksten zonder ballast, die toch raken? Volledig haar ding! 

Zot van oude Suske & Wiske-albums, fan van jeugdliteratuur en ze probeert haar verzameling planten levend te houden. Twee jaar in opleiding meubelmaken/houtbewerking – intussen maakte ze een tafel, een kastje en een stoel from scratch! Af en toe kladdert ze wat met aquarel en als Lies echt tijd heeft, durft ze haar viool nog wel eens vastpakken…Oh ja! Sinds kort presenteert ze ook een eigen radioprogramma op de ultralokale dorpsradio!

MariannevandeWater

Marianne van de Water

Trainer
expert koude acquisitie en klantenrelatiemanagement

Inspireert teams om met andere ogen naar de telefoon te kijken en dit toestel ideaal in te zetten! Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach aan de telefoon zit: de beller én de ontvanger. Marianne is nog net niet met de telefoon in haar hand geboren.

Ze doet haar naam alle eer aan: Marianne is grote fan van water. Ze zwemt het hele jaar door in de Noordzee, ook in de winter! Marianne ziet altijd kansen en houdt wel van een uitdaging. Liefst gevolgd door een koude douche. Ze roeit graag (ook met de riemen die ze heeft). Kortom, ze DOET het gewoon!

Nathalie Vereycken

Trainer
expert Wervende vacatureteksten schrijven

Connecting People dat is wat mij elke dag energie geeft, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. De juiste kandidaat matchen met het juiste bedrijf, mijn netwerk met elkaar in contact brengen zodat zij iets voor elkaar kunnen betekenen, gewoon even connecteren met vrienden en familie. I love it.

mark

Mark Lenaerts

Webdeveloper & onmisbare schakel

Met zijn hoofd in de wolken als hij weer eens in de bergen zit, maar met zijn twee voeten op de grond als het over webdevelopment gaat. Een Atypische nerd die gek is van Tech maar net zo vaak in the great outdoors te vinden is.

Zijn natuurlijke biotoop is al bijna 20 jaar de drukkerij. Nog altijd zot van de geur van inkt en papier, maar even enthousiast over alles in de cloud. Een echte hybride als het gaat over digitale en gedrukte media.

Ruud Reusens is expert recruiter. Hij geeft voor The Recruiters Academy opleiding over interviewtechnieken.

Ruud Reusens

Trainer
expert interviewtechnieken en coaching

Haalt energie uit samenwerken met kandidaten en collega’s om naar een oplossing te werken, mensen naar een hoger niveau te tillen en hen te ondersteunen in hun loopbaan. Ruud is een ervaren (IT) recruiter en community builder. Zijn grote interesse in HR en retentie, maakt van hem de ideale fieldmanager en trainer.

Enthousiasme, betrouwbaarheid en fun zijn zijn grootste pijlers. Naast recruiter en field manager, is Ruud papa van Ellie en man van Anke. Gepassioneerd voetbaldier en fervent dartskijker. Amateurkok en een echte foodie.

Jevon Lambrechts

Trainer video recruitment
Award winning regisseur

Met “Benidorm Bastards”, “Wat als?” en “Hoe zal ik het zeggen?” won hij samen met het productiehuis Shelter 3 Emmy Awards. Humor en creativiteit zit Jevon in het bloed. Hij weet als geen ander hoe je met beeld de kijker kan bewegen.

Pieter Henderyckx

trainer
expert Sourcing & Personal branding

Het LinkedIn algoritme kraken is een persoonlijke uitdaging voor Pieter. Hij leerde alles door te doen en te experimenteren. Hoe je jezelf als recruiter in de markt zet, daar weet Pieter wel raad mee. Pizza hawaï is voor Pieter een vloek. Sourcing technieken inzetten en ontdekken is daarentegen zijn één van zijn favoriete bezigheden.

Wil je zelf deel uitmaken van ons team?

Vind de training die bij je past

Als team een opleiding volgen in je eigen bedrijf of liever individueel bij je thuis? Onze trainingen zijn beschikbaar in verschillende formules om aan te sluiten bij alle mogelijke behoeftes.