OVER ONS

Toen Patricia en Hester elkaar in eerder uitdagende omstandigheden leerden kennen (don’t ask, of nee do ask – at your own risk, want als je over hun matching tattoos begint, stoppen ze niet met praten :-)) wisten ze dat er muziek in zat. Met een hechte vriendschap en een samenwerking als resultaat.⁠

Enkele jaren van vele ideeën, out-of-the-box denken en doen, liefde voor het vak rekrutering, wins en fails later was The Recruiters Academy geboren: Een kennisplatform en een veilige community door en voor recruiters gemaakt.

Ondertussen lieten ze zich omringen door een heel aantal experts die minstens evenveel liefde voor het vak hebben.

instagramreel

Patricia Oeyen

CO-FOUNDER TRA, trainer

Doorwinterde recruiter van ‘toen de de dieren nog spraken’. Altijd voorzien van de kleurrijkste sneakers spot ze al meer dan 20 jaar talent over heel Vlaanderen.

Onstopbaar in het ontdekken van talent en in het coachen van mensen. Van nature supernieuwsgierig en geboren met een enorme gunfactor naar anderen toe.  

Eigenares van een halve boekenwinkel. Houdt van het leven en alles wat daarbij hoort. Van terrasjes in Antwerpen tot de Noorse Fjorden. Heb je een boeken of sneakertip? Wil je graag eens van gedachten wisselen? Bel me, mail me, laat me vlug iets we-he-ten.

Hester Vermeyen

CO-FOUNDER TRA, trainer

Geboren recruiter en motivational speaker (of toch in de TRA headquarters). Recordhouder gezellige etentjes hosten.

Regelt àltijd àlles, nog voor jij de eerste stap hebt gezet. Altijd voorzien op het onvoorziene. Hester is een kampioen in dingen op poten zetten én recht houden, niet alleen voor zichzelf maar ook voor iedereen rond haar.

Hester zal je altijd stimuleren om de beste versie van jezelf te worden. Hester is een unieke ontmijner van geladen situaties, zonder afbreuk te doen aan de sérieux van een gesprek. Ontwapenen in elke situatie is één van Hester haar superpowers.

Jana Kegels

Marketing coördinator, trainer

Nieuwsgierig van aard, met een journalistiek diploma tot gevolg. Getriggerd door de psyche van de mens en van daaruit beland in marketing, social media en rekrutering. Geïnspireerd door de vacature van De Vloer, roept Jana heel de dag “Ik doe hier godverdomme alles” – en dat met een brede smile. 

Droomt van een immens grote sneakerkast en een huis vol honden. Altijd te overtuigen met streetfood, dagelijkse kost of gewoon eetbare dingen. Leeft voor spontane gebeurtenissen en gezellige avonden met vrienden en familie. Heeft een lange lijst met landen die ze nog wil bezoeken om een babbeltje te slaan met de locals.

Sofie Van den Branden

BUSINES PARTNER, TRAINER

Interim, maritieme sector, HRBP en executive search. Sofie doet het allemaal. Niet van haar stuk te brengen, mega gestructureerd en met de voetjes op de grond: zo lanceert ze al 9 jaar organisaties. Een aanstekelijke lach, de juiste dosis humor en het vermogen om motivatie juist in te schatten, maken van Sofie een top recruiter en coach. Daadkrachtig de juiste match maken is wat Sofie al jaren doet.

Sofie is op zijn minst gezegd een organisatorisch talent en een vlotte beslisser. Maar heb je een avontuur voor haar, dan staat ze als eerste te springen om deel te nemen. Iets organiseren en moeilijke beslissingen nemen? Sofie bellen. Eens goed uit de bol gaan en de benen losgooien? Sofie bellen. Volleyballen, tennissen, joggen? Sofie bellen.

 

alwin

Alwin Zandvoort

Trainer
Expert Social Media Marketing, recruitment & sales specialist

25 jaar ervaring in de wereld van Social Media Marketing, recruitment & sales. Sinds 2010 helpt hij organisaties om in verbinding te komen met hun doelgroep door hun zichtbaarheid, interactie en waarde online te vergroten.

Alwin kan van elk profiel een magneet maken dat klanten en kwalitatieve kandidaten oplevert voor jouw organisatie. Waar je hem altijd wakker voor mag maken is: een (inter)nationaal congres over Social Media marketing. Altijd blijven leren! Of een toertocht met de motor of kaartjes voor Pinkpop.

lies

Lies Cattersel

Trainer
beste copywriter in town

Freelance copywriter, storyteller & trainer. Long copy, short copy? On- of offline? Lies schudt ze graag uit haar … toetsenbord. Het moeilijke makkelijk maken & heerlijk helder schrijven is wat ze doet. Creatieve teksten zonder ballast, die toch raken? Volledig haar ding! 

Zot van oude Suske & Wiske-albums, fan van jeugdliteratuur en ze probeert haar verzameling planten levend te houden. Twee jaar in opleiding meubelmaken/houtbewerking – intussen maakte ze een tafel, een kastje en een stoel from scratch! Af en toe kladdert ze wat met aquarel en als Lies echt tijd heeft, durft ze haar viool nog wel eens vastpakken…Oh ja! Sinds kort presenteert ze ook een eigen radioprogramma op de ultralokale dorpsradio!

MariannevandeWater

Marianne van de Water

Trainer
expert koude acquisitie en klantenrelatiemanagement

Inspireert teams om met andere ogen naar de telefoon te kijken en dit toestel ideaal in te zetten! Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach aan de telefoon zit: de beller én de ontvanger. Marianne is nog net niet met de telefoon in haar hand geboren.

Ze doet haar naam alle eer aan: Marianne is grote fan van water. Ze zwemt het hele jaar door in de Noordzee, ook in de winter! Marianne ziet altijd kansen en houdt wel van een uitdaging. Liefst gevolgd door een koude douche. Ze roeit graag (ook met de riemen die ze heeft). Kortom, ze DOET het gewoon!

StephanSoens

Stephan Soens

Trainer
expert feedback geven en coaching

Een vat vol kennis en waardevolle anekdotes vanuit zijn jarenlange ervaring bij Accord Group. Als iemand zijn gesprekspartner volledig kan doorgronden door op de juiste momenten de juiste vragen te stellen, dan is het Stephan wel. Enorm sympathiek en een meester mensenlezer. 

De reis is zeker even belangrijk als de bestemming: permanent nieuwsgierig naar wat de medemens drijft. Veelvraat wat interesses betreft: HR, organisatieontwikkeling, proza en poëzie, wijn, reizen, antieke cultuur,…

mark

Mark Lenaerts

Webdeveloper

Met zijn hoofd in de wolken als hij weer eens in de bergen zit, maar met zijn twee voeten op de grond als het over webdevelopment gaat. Een Atypische nerd die gek is van Tech maar net zo vaak in the great outdoors te vinden is.

Zijn natuurlijke biotoop is al bijna 20 jaar de drukkerij. Nog altijd zot van de geur van inkt en papier, maar even enthousiast over alles in de cloud. Een echte hybride als het gaat over digitale en gedrukte media.

Ruud Reusens is expert recruiter. Hij geeft voor The Recruiters Academy opleiding over interviewtechnieken.

Ruud Reusens

Trainer
expert interviewtechnieken en coaching

Haalt energie uit samenwerken met kandidaten en collega’s om naar een oplossing te werken, mensen naar een hoger niveau tillen en hen ondersteunen in hun loopbaan. Ruud is een ervaren (IT) recruiter en community builder. Zijn grote interesse in HR en retentie, maakt van hem de ideale fieldmanager en trainer.

Enthousiasme, betrouwbaarheid en fun zijn zijn grootste pijlers. Naast recruiter en fieldmanager, is Ruud papa van Ellie en man van Anke. Gepassioneerd voetbaldier en fervent dartskijker. Amateur kok en een echte foodie.

Wil je zelf deel uitmaken van ons team?

Vindt de training die bij je past

Als team een opleiding volgen in je eigen bedrijf of liever individueel bij je thuis? Onze trainingen zijn beschikbaar in verschillende formules om aan te sluiten bij alle mogelijke behoeftes.