Toont alle 12 resultaten

 • Het ultieme SMARTbook voor soft skills

  17,95 excl. btw

  Het ultieme SMARTbook voor soft skills is hét antwoord op jouw talloze smeekbedes. Gedaan met slechte sollicitatievragen, eindeloze voorbereidingen, ongemakkelijke stiltes of geforceerde ondervragingen. No More!

  SMART staat voor Specific – Measurable – Actionable – Relevant – Time Efficient.

  Wij verzamelden namelijk 53 soft skills met gedragsindicatoren én  360 ultieme ready-to-use interviewvragen allemaal samen in één overzichtelijk boek.

 • e-book: Het ultieme SMARTbook voor soft skills

  Het ultieme SMARTbook voor soft skills (E-book)

  9,95 excl. btw

  Het ultieme SMARTbook voor soft skills is hét antwoord op jouw talloze smeekbedes. Gedaan met slechte sollicitatievragen, eindeloze voorbereidingen, ongemakkelijke stiltes of geforceerde ondervragingen. No More!

  SMART staat voor Specific – Measurable – Actionable – Relevant – Time Efficient.

  Wij verzamelden namelijk 53 soft skills met gedragsindicatoren én  360 ultieme ready-to-use interviewvragen allemaal samen in één overzichtelijk e-book.

 • MASTERCLASS constructieve feedback geven

  279,00 excl. btw

  Het afwijzen van een (goede kandidaat) is een moment waar veel recruiters niet naar uitkijken. Je hoeft een slechtnieuwsgesprek uiteraard niet om te vormen tot een fantastischnieuwsgesprek, maar de manier waarop je feedback geeft is belangrijk.

  De bittere pil van afwijzing verteert beter met een gegronde reden, goede argumentatie en bruikbare tips. In deze opleiding krijg je met een paar praktische regels in het achterhoofd ook dit onderdeel van de selectieprocedure onder de knie. Zo bouw je aan een goede reputatie zowel voor jezelf als voor je organisatie!

  Deze training bestaat uit: 

  Deze opleiding wordt gegeven door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen.

   

 • MASTERCLASS dé interviewmethode voor een succesvol selectiegesprek

  399,00 excl. btw

  Maandag 13 december 2012 – van 10u tot 12u 

  Succesvolle recruiters leren op redelijk korte termijn hun kandidaten goed kennen en identificeren efficiënt de beste match voor een openstaande functie.

  Een goed interview is zonder twijfel een van de belangrijkste onderdelen van een selectieproces. Een geslaagd interview staat gelijk aan structuur en de juiste vragen. Ook wil je overtuigend en vol zelfvertrouwen het gesprek aangaan.

  Vragen zoals: ‘Wat voor dier zou je zijn’ of ‘hoeveel ribbels tellen een 50 cent stuk’ zijn gelukkig inmiddels in de vuilbak beland, maar welke vragen zijn goede vragen?

  Welke vragen zorgen ervoor dat je de kandidaat echt leert kennen en dat je de best mogelijke kandidaat selecteert.

  Met de door ons ontwikkelde 4V-methode in combinatie met het ultieme SMARTbook voor Soft Skills wordt doelgericht interviewen een piece of cake.

  Wil jij graag jouw interviewtechnieken naar een volgend level tillen?

  Dan is deze opleiding iets voor jou!

  Samen gaan we aan de slag en leren we jou alles wat je moet weten om het alom gekende ‘buikgevoel’ om te zetten in een grondige analyse van de kennisvaardigheden en verwachtingen van de kandidaat.

  Deze training bestaat uit: 

  Deze opleiding wordt gegeven door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen.

 • MASTERCLASS interviewtechnieken voor leidinggevenden

  399,00 excl. btw

  Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers en kan jij wat hulp gebruiken bij het voeren van sollicitatiegesprekken?

  In deze opleiding leer je alles wat je moet weten om op een efficiënte manier de beste kandidaat te leren selecteren.

  Tijdens deze opleiding leren we jou alle praktische zaken die je moet kennen om op een efficiënte manier sterke kandidaten te identificeren in de markt, te selecteren en aan te werven.

  Geen wollige theoretische uitleg maar een pragmatische aanpak aan de hand van een aantal cases.

  Volg onze opleiding, bespaar geld en win aan efficiëntie door meteen de juiste match te maken. Eén aanwerving kost je gemiddeld € 10.000 dus door het juist te doen, kan je veel geld besparen.

  Deze training bestaat uit: 

  Deze opleiding wordt gegeven door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen.

 • Masterclass: Linkedin voor recruiters

  395,00 excl. btw

  Maandag 7 februari – van 9u tot 12u                        LIVE online training

  Iedereen kent Linkedin maar weinigen kunnen echt het volledige potentieel van Linkedin benutten. Wist je dat Linkedin momenteel 766 miljoen leden heeft? Allemaal latent werkzoekenden die binnen handbereik zijn maar je moet weten hoe.

  In deze online training leer jij alle theorie en tools kennen om succesvol met LinkedIn aan de slag te gaan. Deze training is LIVE, waardoor je de kans krijgt om vragen te stellen aan onze expert Linkedin Alwin Zandvoort

 • TRA Masterclass: Sourcing technieken voor recruiters

  Masterclass: sourcing technieken

  325,00 excl. btw

  Maandag 20 december 2021 – 9u tot 12u

  Succesvolle recruiters weten dat sourcing belangrijk is. Ze kennen verschillende manieren om andere kandidaten te vinden dan hun concurrenten én misschien zelfs verborgen talent.

  Om je van de concurrent te onderscheiden is Boolean Search een heel handige methode om kandidaten te sourcen. 

  Met onze tips uit de praktijk en onze cheat sheet wordt sourcing voor jouw een piece of cake.

  Wil jij graag jouw sourcing kennis naar een volgend niveau tillen?

  Dan is deze opleiding iets voor jou!

 • The Recruiters Academy Masterclass Wervende teksten schrijven

  Masterclass: wervende teksten schrijven

  325,00 excl. btw

  Donderdag 13 januari 2022 – 9.30u tot 12.30u

  Vacatureteksten zijn vaak onpersoonlijk, volgepropt met vakjargon of ze staan boordevol clichés. Het is dan ook een uitdaging om voor elke vacature een unieke en aantrekkelijke tekst te schrijven. In de Masterclass Wervend schrijven krijg jij alle handvaten aangereikt om die uitdaging tot een goed einde te brengen.

  Wat zorgt ervoor dat een kandidaat jouw vacaturetekst open klikt en beslist om te solliciteren? Om te weten hoe je een unieke en aantrekkelijk tekst schrijft, moet je natuurlijk eerst weten hoe mensen een tekst lezen. En vooral ook wat ze helemaal niet (graag) lezen. Een heerlijk heldere tekst schrijven doe je allereerst door structuur aan te brengen. Met de vijf stappen die onze trainer Lies Cattersel jou aanreikt, kom je in no-time tot onweerstaanbare vacatureteksten.

  Wil jij vacatureteksten schrijven die kandidaten doen klikken?

  Dan is deze opleiding iets voor jou!

 • SHORT COURSE een succesvol intakegesprek

  125,00 excl. btw

  Een goede en volledige intake is van levensbelang om je openstaande vacature goed in te vullen. Als je niet weet wie je zoekt, hoe ga je hem dan in godsnaam ooit vinden.

  In een goed intakegesprek kan je samen met de hiring manager het gezochte profiel scherp stellen en het wervingsplan vormgeven. Dit zorgt gegarandeerd voor betere kandidaten. Maar er zijn nog voordelen verbonden aan dit cruciaal onderdeel van het rekruteringsproces. Een goede candidate experience, meer zelfvertrouwen, goed management van expectations, … to name a few!

  Deze training bestaat uit:

  Deze opleiding wordt gegeven door Hester Vermeyen en Patricia Oeyen.

 • Aanbieding! The Recruiters Academy: Los het op! Mok

  TRA mok: los het op

  14,95 excl. btw

  Je ben het meest productief als je in deep focus bent. En soms wil je gewoon even niet gestoord worden. Een subtiele hint zoals deze “Los het op” mok, is daarvoor de ideale oplossing. Gewoon even een slokje nemen in de juiste richting. Geniet van jouw onverstoorde focustijd! EN héél belangrijk: ze zijn vaatwasser en…

 • Aanbieding! The Recruiters Academy: Nu efkes nie! Mok

  TRA mok: nu efkes nie

  14,95 excl. btw

  Je ben het meest productief als je in deep focus bent. En soms wil je gewoon even niet gestoord worden. Een subtiele hint zoals deze “Nu efkes nie” mok, is daarvoor de ideale oplossing. Gewoon even een slokje nemen in de juiste richting. Geniet van jouw onverstoorde focustijd! EN héél belangrijk: ze zijn vaatwasser en…

 • Aanbieding! The Recruiters Academy: Zet het op mail!Mok

  TRA mok: zet het op mail

  14,95 excl. btw

  Je ben het meest productief als je in deep focus bent. En soms wil je gewoon even niet gestoord worden. Een subtiele hint zoals deze “Zet het op mail” mok, is daarvoor de ideale oplossing. Gewoon even een slokje nemen in de juiste richting. Geniet van jouw onverstoorde focustijd! EN héél belangrijk: ze zijn vaatwasser…

End of content

End of content